Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Brugge

Brugge is een aaneenschakeling van nauwe straatjes, steegjes en reien (grachtjes), niet verwonderlijk dat deze Belgische stad de bijnaam Venetië van het Noorden draagt.

The Travel Club stedentrip

Brugge is een aaneenschakeling van nauwe straatjes

Dwalend door de stad ontdekt u de ongeëvenaarde Brugse schoonheid. Voor een prachtig uitzicht over de statige pakhuizen, kerken en sfeervolle pleinen in de stad, trotseert u de 366 treden van het Belfort.

Strijk tijdens uw stedentrip Brugge gezellig neer op een terras of in een lokaal café en doe uzelf tegoed aan een bier gebrouwen in de stad, zoals het Brugse Zot.

Brugge 'Die Scone'

Brugge 'Die Scone', haar andere bijnaam, is perfect voor een boottocht door de stad. Vanaf het water lijken de patriciershuizen en historische panden nog mooier.

Te voet slentert u door dit waar openluchtmuseum, terwijl u geniet van culinaire hoogstandjes, lekkere pinten, vele boetiekjes en indrukwekkende musea

Stedentrip Brugge zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Brugge zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Brugge aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding