Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Bremen

Op zoek naar iets te doen in Bremen in de nacht? Kijk niet verder dan Schlachte, de promenade van Bremen, vol bars en restaurants.

Stedentrip Bremen

Marktplein

Gelegen in het centrum van Bremen, is de Marktplatz de ideale uitvalbasis voor uw stedentrip Bremen, geniet van een drankje of een hapje tussen het werelderfgoed van UNESCO, waaronder het stadshuis van Bremen, het parlementsgebouw en de kathedraal.
Daarnaast biedt de Markplatz een gebruikelijke Duitse kerstmarkt tijdens het wintervakantie seizoen, bent u dan in Bremen dan mag u deze zeker niet missen.

Uitgaan

Op zoek naar iets te doen in Bremen in de nacht? Kijk niet verder dan Schlachte, de promenade van Bremen, vol bars en restaurants. Ooit een van de belangrijkste havens van de stad is Schlachte nu de plek voor sociale bijeenkomsten zodra de zon naar beneden gaat.
Langs de promenade liggen grote schepen, sommige met aan boord restaurants en hotels. Pak een biertje, ontmoet de locals en vergeet morgen!

Stadsmuzikanten van Bremen

De 'Bremer stadsmuzikanten', bekend in het Duits als Bremer Stadtmusikanten, is een standbeeld in het centrum van Bremen. Het beeld toont de Duitse volksvertelling met dezelfde naam en is sinds 1953 een van de culturele symbolen van Bremen.

Het schitterende bronzen beeld van een ezel, hond, kat en haan staan boven opelkaar.

Stedentrip Bremen zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Bremen aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding