Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Boedapest

Stedentrip Boedapest

Boeda en Pest

Boeda ligt in het heuvelachtige gedeelte van de stad, Pest aan de andere zijde van de rivier, de imposante Kettingbrug maken van de twee delen samen een hoofdstad.

Fashion Street

Winkelen tot uw handen geen tassen meer kunnen dragen en uw voeten pijn doen van het slenteren, in zogenaamde Fashion Street overkomt u het u gegarandeerd. Even bijkomen, dat kan in de vele koffiehuizen. Of wat dacht u van een dampend bord goulash aangevuld met een glaasje palinka?

Sauna’s en stoombaden

U wordt weer helemaal relaxed tijdens uw stedentrip Boedapest door een bezoek te brengen aan de vele badhuizen in de stad. Een middagje in het heilzame water, genietend in de sauna’s en stoombaden en u voelt zich als herboren.

Stedentrip Boedapest zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Boedapest zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Boedapest aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding