Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Bilbao

Stedentrip Bilbao

Charmant

Een stad waar het oude centrum, met haar charmante Siete Calles een enorm contrast vormt met het hypermoderne belangrijkste museum van Baskenland, het Guggenheim. De stedentrip waar we het over hebben: Bilbao. 

Prikkel uw zintuigen

Het prikkelen van uw zintuigen mag zeker tijdens uw stedentrip Bilbao niet ontbreken, bezoek de grootste markt van Bilbao, de Mercado de la Ribera. Op niet minder dan drie verdiepingen bieden kooplui een keur aan producten aan. Verse groenten, zojuist gevangen vis, zoet sappig fruit en souvenirs.

Tapas!

Waar uw zintuigen ook blij van worden, met name uw smaakpapillen, zijn het grote diversiteit aan pintxos, de Baskische versie van tapas.

Sfeervolle markten

Statige kerken, gezellige pleintjes, sfeervolle markten, groene stadsparken, Bilbao is een gezellige mengelmoes. Bilbao, waar verleden en heden samen de toekomst vormen.

Stedentrip Bilbao zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Bilbao zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Bilbao aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding