Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Berlijn

The Travel Club stedentrip Berlijn

Berlijn is veruit de hipste stedentripbestemming van deze tijd.

Een stad waar het recente verleden hand in hand gaat met pop-up stores en urban art. Een stad om van te houden.

Icoon

Lange tijd werd Berlijn gescheiden door de Berlijnse Muur. In het voormalige Oost-Berlijn wandelt u over de statige Unter den Linden laan, welke begint bij het icoon dat een ieder van Berlijn (her)kent, de Brandenburger Tor.

De Kurfürstendamm en de Gedächtniskirche zijn de iconen in het gedeelte dat zich eens West-Berlijn mocht noemen. De trendy wijk Mitte is een shoppers paradise, terwijl cultuurliefhebbers het hart ophalen op het Museum Insel met prachtige musea.

Trabi Safari

Voor een unieke, nostalgische kijk op de stad, neemt u plaats achter het stuur van een heuse Trabant. Per Trabi Safari verkent u gemakkelijk een groot deel van Berlijn. Succes verzekerd. Neemt u zeker ook een kijkje op de verlaten luchthaven Berlin-Tempelhof, dat u thans dienst doet als recreatiegebied.

Een stedentrip Berlijn is voor iedereen bereikbaar

Of u Berlijn per busreis, per internationale trein of per vliegtuig bezoekt, in deze bruisende stad verveelt u zich geen seconde.

Stedentrip Berlijn zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u uw stedentrip Berlijn zoeken en boeken.Dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Berlijn aanbod.The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Neem voor nog meer stedentrip mogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding