Stedentrip Bath

Kiest u eens een andere stedentrip in het Verenigd Koninkrijk, reist u eens naar Bath.

Stedentrip Bath

Een kuuroord op slechts twee uur van wereldstad Londen verwijderd.

De Romeinen ontdekten een warmwaterbron en maakten van Bath het enige kuuroord van Groot-Brittannië van. Tijdens de Victoriaanse tijd een zeer gewild uitje onder de Britse upperclass.

Thermae Bath Spa

Anno nu is een stedentrip Bath nog altijd de moeite waard. Voor de wellness liefhebbers is er een nieuw kuuroord, Thermae Bath Spa, voorzien van twee grote baden, beiden gevuld met het door de aarde verwarmde mineraalwater.

Rossiters of Bath

Naast kuren zijn er voldoende musea te bezoeken en winkelt u heerlijk bij is Rossiters of Bath. Een combinatie van aaneengeschakelde panden die vernuftig middels  trappetjes en gangetjes met elkaar verbonden zijn. Bij een trip naar Engeland mag een typische high tea uiteraard niet ontbreken. Insiders tippen voor een chique beleving van deze traditie het The Royal Crescent Hotel. In het voornaamste hotel in de stad geniet u met volle teugen van sandwiches, scones en taartjes.

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding