Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Barcelona

The Travel Club stedentrip Barcelona

Barcelona verveelt nooit!

Of u Barcelona nu in hartje zomer de stad bezoekt of buiten het hoogseizoen, elk jaargetijde schenkt Barcelona haar eigen charme. 

Rambla boulevard

Dwalend door de nauwe straatjes van de Barrio Gotico, de oude stad, flaneren over de beroemde Rambla boulevard, het hart van de stad of cultuur snuivend in een museum gewijd aan Miro.

Vele terrassen

Strijk neer op een van de vele terrassen of beter nog schop uw schoenen uit en geniet op blote voeten van de verschillende stranden aangrenzend aan de stad, misschien maakt u zelfs wel even een verfrissende duik in zee.

Verwen de inwendige mens en geniet van overheerlijke tapas. Eenmaal uw buik rond gegeten wacht een bruisend nachtleven op u.

Stedentrip Barcelona Tip: 

Alle bezienswaardigheden op een relaxte manier bekijken? Denkt u dan eens aan een excursie per fiets. Al trappend passeert u vele highlights van deze Catalaanse stad.

Makkelijk bereikbaar

Of u nu vliegt vanaf Rotterdam, Eindhoven of Schiphol, een stedentrip Barcelona is altijd binnen handbereik.

Stedentrip Barcelona zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u uw stedentrip Barcelona zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Barcelona reisaanbod.The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrips en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Kijk op deze website voor alle stedentrips of neem contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding