Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Antwerpen

Stedentrip Antwerpen

Modestad, Sinjorenstad, Scheldestad

De stad Antwerpen heeft evenveel bijnamen als dat het interessante wijken rijk is. 

De Keyserlei en Meir

De Keyserlei en Meir, zijn voor veel bezoekers, samen met de Grote Markt en de Zoo, het kloppend hart van de stad. Antwerpen is zo veel meer dan dat. Ontdek een van de hipste wijken van dit moment, ’t Eilandje. Ooit een gure havenbuurt, nu een plek vol cultuur.

Maak kennis met de rijke scheepvaarthistorie in musea als Red Star Line en het alom geprezen MAS – Museum aan de Stroom. 

Diamant Wijk

Vlakbij het imposante Centraal Station, ligt de wijk Diamant, het epicentrum van de Joodse gemeenschap. In Borgerhout waant u zich even in Afrika, terwijl in Zurenborg u zich vergaapt aan prachtige Art Nouveau huizen. 

Modeliefhebbers trekken naar de Nationalestraat, en flaneren langs de etalages van Vlaamse ontwerpers.  

Geniet van de vele terrassen

Trek tijdens uw stedentrip Antwerpen uw wandelschoenen aan en ga op ontdekkingsreis door Antwerpen. Moe geworden? Strijk neer op een van de vele terrassen en geniet van een ‘Bolleke’ en de Belgische gastvrijheid. 

Stedentrip Antwerpen zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u uw stedentrip Antwerpen zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Antwerpen aanbod.The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding