Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Abu Dhabi

The Travel Club stedentrip Abu Dhabi

Snuif Oosterse cultuur op

Snuif tijdens uw stedentrip Abu Dhabi Oosterse cultuur op en voel de hete woestijnwind, een ongekend populaire bestemming in opkomst.

In het rijkste emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten ontbreekt het u aan niets. Hoewel Abu Dhabi eerst terughoudend was reizigers te ontvangen, na het succes van buur-emiraat Dubai, verwelkomt men u nu met open armen.

De stad zit in een enorme groeispurt en het imago dat ze opbouwt legt het emiraat zeker geen windeieren.

Wat mag u zeker niet missen?

De Sheikh-Zayed-moskee en Yas Island zijn de belangrijkste bezienswaardigheden. De Sheikh Zayed Grand Mosque is niet alleen de grootste moskee van Abu Dhabi maar tevens de grootste van de Emiraten.

Abu Dhabi - Yas eiland!

Stedentrip Abu Dhabi - Yas eiland

Het moderne Formule 1 circuit van Abu Dhabi ligt op het Yas eiland. Wanneer de avond valt en de temperaturen dalen, flaneert u over de boulevard langs Corniche Road, een populaire ontmoetingsplaats voor locals en buitenstaanders.

Stedentrip Abu Dhabi zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u uw Stedentrip Abu Dhabi zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale Abu Dhabi stedentrip aanbod.The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrips en vakantiereizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding