Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Athene

The Travel Club stedentrip Athene

Athene - geschiedenis cultuur en een bruisend nachtleven

Stel u bent op zoek naar een stad vol overblijfselen uit de oudheid, een stad met een bruisend nachtleven, een stad waar hedendaagse cultuur en geschiedenis elkaar treffen. Dan bent u zonder enige twijfel op zoek naar een stedentrip Athene.

Wie Athene zegt, zegt Akropolis, ten midden van de stad, hoog op een heuvel, torenen de oude ruïnes boven de stad uit. Wilt u alles weten over het vroegere Griekse rijk, stap dan binnen in het Nationaal Archeologisch museum.

Tip: pak de metro

Stap tijdens uw stedentrip Athene ook zeker eens in de metro. Vele schatten die tijdens de aanleg van de metro werden gevonden, staan nu tentoongesteld bij de haltes.

Wirwar aan steegjes en straatjes

Dwaal door de Plaka, een wirwar aan steegjes en straatjes in het oude gedeelte van de stad. Een prima plek om souveniers in te slaan voor de thuisblijvers.

Terrasjes en eethuisjes

Ook de inwendige mens komt aan zijn trekken in de Griekse hoofdstad Athene. Overal in de stad treft u terrasjes en eethuisjes. Geniet van de zonnestralen met een glas ijskoude Ouzo in uw hand. 

Stedentrip Athene zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen naar Athene zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale Athene reisaanbod.The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding