Kies voor veiligheid en zekerheid bij uw vertrouwde reisadviseur

Juist in deze tijd is het belangrijk om met een vertrouwd gevoel uw vrije tijd in handen te geven van een van onze reisadviseurs.

Kies voor veiligheid en zekerheid bij uw vertrouwde reisadviseur

Professioneel, kundig en veilig maken zij van uw vrije tijd dé tijd om op te laden en uit te rusten op de mooiste plekken in binnen- en buitenland. En gaat er iets mis in de wereld, dan zijn zij goed bereikbaar en helpen zij u pro-actief. Zo kunt u op een ander tijdstip van uw vakantie genieten krijgt en u terug waar u recht op hebt.

Goed bereikbaar ook in deze onrustige tijd

Uw reisadviseur staat altijd voor u klaar, niet alleen in goede tijden maar zeker ook als de wereld in beweging is, zoals nu het geval is met Corona. Geen urenlange wachttijden, onbereikbare telefoonnummers of procedures die u moet doorlopen op websites. Uw reisadviseur is er gewoon voor u en gaat er met u voor zitten. Ook als het moeilijk wordt.

Veilig en betrouwbaar

Boekt u bij onze reisadviseurs, dan boekt u veilig. Wij zijn ANVR en SGR aangesloten en handelen volgens de regels. Wij zijn als geen ander op de hoogte van welke gebieden veilig zijn en helpen u bijvoorbeeld ook met het invullen van benodigde reisformulieren, vragen over testen en maatregelen op uw vakantieadres. En moet u door omstandigheden uw reis annuleren? Dan wordt u op een persoonlijke manier begeleid. Of het nu gaat om restitutie, een voucher of een claim bij uw reisverzekeraar. Onze reisadviseurs hebben er verstand van. Ook als uw reis niet doorgaat.

Onafhankelijk en objectief advies

Onze reisadviseurs werken samen met alle gerenommeerde touroperators in Nederland en Duitsland en betrouwbare leveranciers in het buitenland. Zo heeft u alle keuze en weet u ook nog eens dat het goed zit. Uw belang is het belang van uw reisadviseur. Zij zal altijd de beste keuzes aan u voorleggen. Want bent u tevreden, dan bent u onze trouwe klant. Vanuit de persoonlijke band met uw reisadviseur, zult u altijd een reis op uw maat aangeboden krijgen waarbij bovendien vooraf een goed prijsvergelijk is gemaakt.

Alles? Ja alles!

Kunt u alles boeken bij onze reisadviseurs? Ja echt alles! Dus of u nu ergens in Nederland een weekendje weg wilt of die wereldreis wil maken als het weer kan. Of u nu met het vliegtuig of met de auto weg wilt. Voor zaken of privé. Met een groep of alleen. Voor alles kunt u terecht bij onze reisadviseurs.

Service omdat het kan!

Kortom, bij onze reisadviseurs draait het nog om service. Omdat het de passie is van elke reisadviseur u de mooiste tijd van uw leven te bezorgen. Gewoon omdat het kan. En gewoon omdat u het verdient uw spaarzame vrije tijd op de fijnste manier door te brengen en ontzorgd te worden als het nodig is. Vóór, tijdens en na de reis. Uw reisadviseur is er voor u!

Contact

Neem nu contact op met uw persoonlijke reisadviseur

Kies voor veiligheid en zekerheid bij uw vertrouwde reisadviseur

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Puerto Aventuras (Riviera Maya), Mexico
v.a.€ 919p.p.
incl. vlucht
 16-09-2021, (9 dgn)        Meer fotos
Playa del Carmen (Riviera Maya), Mexico
v.a.€ 949p.p.
incl. vlucht
 16-09-2021, (9 dgn)        Meer fotos
v.a.€ 1095p.p.
incl. vlucht
 06-09-2021, (9 dgn)        Meer fotos
Playa del Carmen (Riviera Maya), Mexico
v.a.€ 1188p.p.
incl. vlucht
 14-09-2021, (9 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding