Special September

Zwitserland

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Ook Zwitserland maakt zich op voor het winterseizoen!

SWISSPEAK Resorts Meiringen 

Zwitserland Toerisme tipt het nieuwe park van Swisspeaks Resorts in Meiringen:

Het SWISSPEAK Resorts Meiringen zal in december 2019 geopend zijn voor de eerste vakantiegangers.

Na een bouwperiode van 2 jaar is dit precies op tijd voor het komende winterseizoen. Deze nieuwe appartementen zijn van hoge kwaliteit en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Vraag nu uw reisagent naar de mogelijkheden!

SWISSPEAK Resorts Meiringen

Vele paden en wegen in Meiringen leiden naar de mythen van Sherlock Holmes. Direct naast het Sherlock Holmes museum bevindt zich het nieuwe Swisspeak resorts op een ideale ligging middenin het dorp.

Er is een fantastisch uitzicht over de bergen vanuit de de moderne, licht ingerichte en hoogwaardige appartementen met 2-4 kamers voor  maximaal 8 personen.

Een sauna, kidsclub, gameroom en een vergaderruimte zullen worden gerealiseerd in 2020.

moderne, licht ingerichte en hoogwaardige appartementen

Meiringen-Hasliberg

Het gebied van Meiringen-Hasliberg biedt verschillende interessante bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld de spectaculaire Aare vallei, de Alpentoren met panorama uitzichten van 360 graden, de wereld van Grimsel en het openluchtmuseum van Ballenberg.

In de winter heeft Meiringen-Hasliberg een leuk gebied van 60 km piste voor de recreatieve skiër, met een groot aantal pistes waar je heerlijk in de zon kunt skiën. Het gebied richt zich verder op een jongere generatie wintersporters met een uitgebreid snowpark en een natuurlijke boardercross

Op een plateau, naast het middenstation Bidmi, ligt Skihäsliland Bidmi. Dit is een speciaal ingericht terrein voor kinderen. Spelenderwijs kunnen de kleintjes hier het skiën leren. Zij vinden hier een carrousel, vijf skiliften, een snowboardlift en een transportband. Spelenderwijs skiën leren betekent óók ontspannen in het iglodorp en rondklauteren op de glijbaantoren.

In de nabijheid van het Skihäsliland ligt familierestaurant Bidmi. Dit grote zelfbedieningsrestaurant heeft een royaal terras met fraai uitzicht op de witte bergwereld, en een grote speeltuin. Op de kaart staan niet alleen heerlijke streekspecialiteiten, maar ook speciale Muggestutz-kindermenu’s.

Skiën in Zwitserland

Zwitserland boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding