Special September

VNC Ontdek de magie van Myanmar

Ontdek de magie van Myanmar

Met Yangon, de drijvende tuinen van Inle Lake, het historische Mandalay en het tempelgebied Bagan met haar duizenden schitterende tempels en pagodes .

9 dagen vanaf € 1.025,- p.p.

9 daagse rondreis - Ontdek de magie van Myanmar

Ontdek de magie van Myanmar

U wilt in korte tijd een goede indruk krijgen van Myanmar, het land van de gouden glimlach? Dan is deze reis absoluut ideaal voor u! 

Vertrekdata: 1 oktober 2017 t/m 30 april 2018

Reis van dag tot dag

Ontdek de magie van Myanmar

Dag 1 - Aankomst op de luchthaven van Yangon

Uw tour start bij aankomst op de luchthaven van Yangon. U wordt welkom geheten en naar uw hotel gebracht.

Dag 2 - Gehele dag in Yangon

Deze dag is geheel ter vrije besteding. Bezoek bijvoorbeeld de 70 m lange liggende Boeddha bij de Kyaukhtatgyi Pagoda. Ook een rondrit met de trein door de buitenwijken van Yangon is interessant.  De zonsondergang meemaken bij de Shwedagon Pagode, waarvan de grote stupa bedekt is met meer dan 60 ton puur bladgoud, is een must!

Dag 3 - Per binnenlandse vlucht naar het Inle Meer

Na uw aankomst in Heho wordt u naar het Inle meer gebracht. U merkt gelijk het klimaatverschil met Yangon omdat Heho op het Shan plateau ligt. Door het prachtige berggebied rijdt u naar het Inle Lake.

Dag 4 - Gehele dag bij het Inle Meer

Verken de vele bezienswaardigheden en geniet van het dagelijkse leven op het Inle-meer. Dit meer is ongeveer 32 km lang en 6 km breed en is geheel door bergen omsloten.

Dag 5 - Per binnenlandse vlucht naar Bagan

Het indrukwekkende Bagan is een historisch wereldwonder en zonder twijfel een hoogtepunt in Azië.

Dag 6 - Gehele dag in Bagan

Vandaag kunt u enkele van de mooiste tempels van Bagan gaan bekijken, zoals de Shwezigon Pagoda met zijn prachtige gouden stupa, de grot-tempel Wetkyi-In Gubyaukgyi versierd met verfijnde muurschilderingen, en tenslotte de elegante Htilominlo Tempel. Indien gewenst kunnen we (net als in alle andere plaatsen) een gids voor u regelen om u de mooiste plekjes te laten zien.

Dag 7 - Per boot over de Ayeyarwady rivier naar Mandalay

U vaart langzaam over de brede Ayeyarwady rivier waarbij u op de oevers dorpjes, stoepa’s en vissers ziet. De boottocht duurt zo'n 9 uur (Als u een langzame boot treft 12 uur). In de late namiddag komt u aan in Mandalay.

Dag 8 - Gehele dag in Mandalay

Bezoek bijvoorbeeld de Mahamuni pagode, met zijn beroemde volledig in bladgoud bedekte Boeddhabeeld. De middag is uiterst geschikt voor een bezoek aan de Kuthodaw pagode met zijn 729 in marmer uitgehouwen boeddhistische geschriften.

Dag 9 - Vertrek vanaf de luchthaven van Mandalay

Na het ontbijt checkt u uit en wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar huis.

Inbegrepen

Hotelovernachtingen inclusief ontbijt; transfers per airco privé-auto met chauffeur; binnenlandse vluchten in economy class Yangon - Heho - Bagan; lokale boot Mandalay - Bagan (zitplaats).

Niet inbegrepen

Internationale vluchten; visum Myanmar; overige maaltijden; excursies en entreegelden; fooien, verzekeringen; overige persoonlijke uitgaven.

VNC ASIA Travel

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding