Special September

Travel Impressions – luxe vakanties

Travel Impressions – luxe vakanties

'Luxe hoeft niet duur te zijn, profiteer van kortingen oplopend tot 35% op de kamerprijs*'

Onbegrensd genieten

Een restaurant met Michelinster, een golfbaan van wereldklasse, een bekroonde spa, of een fantastische kinderclub? Elk hotel in de collectie van Travel Impressions is zorgvuldig geselecteerd en biedt de ambiance en faciliteiten die een heerlijke vakantie garanderen. 

De beste hotels, tegen scherpe prijzen

De beste hotels, de mooiste extra’s, uitmuntende service en dat tegen scherpe prijzen. Inmiddels worden de reizen van Travel Impressions in ruim 15 landen aangeboden.

Dit betekent dat zij wereldwijde afspraken kunnen maken met de hotelpartners. Er wordt voortdurend onderhandeld, zodat u verzekerd bent van uitstekende tarieven en de beste aanbiedingen en condities bij boeking. Luxe hoeft niet duur te zijn; er wordt een grote diversiteit aan hotels in verschillende prijsklassen aangeboden. 

Enkele suggesties

Enkele suggesties voor heerlijke najaars- of wintervakantie naar de zon*:

Emirates Palace Abu Dhabi

Luxe vakanties  Emirates Palace Abu Dhabi

  • boek voor 30 september met verblijf tussen 1 oktober-22 november & 27 november-7 januari 2018 en profiteer van 25% korting op de kamerprijs.

Shangri-La Hotel, Qaryat al Beri Abu Dhabi 

Shangri-La Hotel, Qaryat al Beri Abu Dhabi

  • boek tenminste 30 dagen voor vertrek met verblijf tot 10 januari 2018 en profiteer van 25% korting op de kamerprijs.

Anantara The Palm Dubai Resort

Anantara The Palm Dubai Resort

  • boek voor 30 september met verblijf tot 26 december 2017 en profiteer van kortingen oplopend tot 35%. Korting varieert per kamertype en reisdatum.

One&Only Royal Mirage Dubai

One&Only Royal Mirage Dubai

  • boek voor 29 september met verblijf tot 25 december 2017 en profiteer van kortingen oplopend tot 30% en gratis halfpension. Minimum verblijf 5 nachten en korting varieert per kamertype en reisdatum.

Shangri-La Barr al Jissah Resort & Spa Oman

Shangri-La Barr al Jissah Resort & Spa Oman

  • 6e en 7e overnachting cadeau bij verblijf in een suite tot 20 oktober & 30 oktober-27 december 2017.

Six Senses Zighy Bay Oman

Six Senses Zighy Bay Oman

  • 5e overnachting cadeau bij verblijf tot 20 december 2017. Niet geldig in kamertypes ‘retreat’ & ‘reserve’.

Wereldwijd aanbod 

Naast deze bestemmingen biedt Travel Impressions ook luxe vakantie resorts aan in Zuidoost-Azië, het Middellandse Zeegebied, Florida, het Caribisch gebied en Mexico.

Ook is er een collectie hotels in populaire wereldsteden zoals Londen, Parijs, Barcelona en New York. Liever op rondreis door Zuidelijk en Oost-Afrika? Het team specialisten van Travel Impressions heeft gezamenlijk meer dan 60 jaar ervaring en stelt graag samen met ons de ideale droomreis voor u samen. Verken de wereld van Travel Impressions en laat u onderdompelen in het gevoel van onbegrensd genieten!

Travel Impressions

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding