Special September

Dimsum Dwars door Azië

Dwars door Azië

Dimsum Reizen organiseerde onlangs de langste reis van Maurice 3OpReis ooit van Shanghai naar Amsterdam dwars door Azië voor het grootste deel afgelegd per trein.

Bijzondere plekken en mensen

Af en toe wijkt Maurice en z’n filmcrew van de spoorlijn af om zich te laten verrassen door bijzondere plekken en mensen. Dimsum weet natuurlijk precies wat hij allemaal gaat doen en hoe dat allemaal geregeld wordt.

dwars door Azië

Ook meemaken?

Uiteraard kunt u de plekken die hij bezoekt en de activiteiten die hij onderneemt, laten regelen door Dimsum Reizen voor uw clientèle.

Met hart en ziel organiseren wij al 17 jaar bijzondere reizen geheel op maat naar Azië. We verzorgen individuele maatreizen naar alle uithoeken van het continent waar wij geen genoeg van kunnen krijgen! 

Onze regiospecialisten

Onze regiospecialisten hebben ontzettend veel reiservaring en verzetten bergen om van uw reis een beleving te maken. Ze gaan heel veel zelf op pad in Azië om up-to-date te blijven, hun landenkennis te verdiepen, en natuurlijk om te doen wat ze zelf het liefste doen: Azië beleven!

Uw ideeën en verwachtingen

Dwars door Azie

We weten dat reizigers net zo verschillend zijn als de bestemmingen waarheen ze reizen. Daarom luisteren we in eerste plaats natuurlijk naar uw ideeën en verwachtingen en komen bij u terug met een reisplan vol verrassingen waar u wellicht niet aan had gedacht.

Wij kijken op onze eigen manier naar verantwoord toerisme en daar dragen wij ook aan bij. Het thema waar we graag veel aandacht besteden is ''mensen ontmoeten op reis'' en lokaal profijt.

Totaal 16 3OpReis-afleveringen 

Op 3 september 19:50 uur is de tweede van een reeks 3OpReis-afleveringen en die gaat naar…..Qufu (spreek uit tjuufoe), de geboorteplaats van Confucius  en Taishan, een heilige taoïstische pelgrimsberg.  Daarna volgen nog meer verrassingen in China om nog maar te zwijgen over Mongolië, Siberië en Rusland! Volgen dus!

Meer weten?

Informeer bij uw reisagent eens naar onze China rondreizen en bouwstenen. Elke aflevering een bouwsteen! Elke zondagavond om 19: 50 uur kunt u Maurice volgen bij de BNNVARA en daarna op https://3opreis.bnnvara.nl/afleveringen

DimSum

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding