Special September

De Curaçaose zon wacht op u

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

De Curaçaose zon wacht op u

Nu de dagen korter worden en regen het weer in Nederland begint te bepalen, zijn er nog nauwelijks bestemmingen waar u kunt genieten van een ontspannen zonvakantie. Gelukkig ontvangt Curaçao u deze herfst en winter met open armen en op gepaste afstand. De zon op uw rug, uw blik over de felblauwe zee, een koud drankje binnen handbereik; de zorgen van de afgelopen maanden glijden langzaam van u af.

Het is rustig om u heen en er is ruimte, heel veel ruimte. Ruimte om lekker tot uzelf te komen, om echt even samen weg te zijn. U wordt ontvangen met een glimlach, waar u ook komt. Want we zijn blij u te zien, blij dat u er weer bent. Natuurlijk zouden we u liever omhelzen, maar op Curaçao houden we 2 meter afstand.

De Curaçaose zon wacht op u – Het is rustig en er is ruimte, heel veel ruimte

Curaçao heeft het toerisme gecontroleerd weer opgestart en het aantal besmettingen is heel laag gebleven. En omdat alle toeristen een COVID-19 PCR-test moeten doen en er lokaal maatregelen zijn getroffen, is COVID-19 niet zo opdringerig aanwezig. Natuurlijk zijn we voorzichtig want we houden Curaçao graag veilig voor u als bezoeker, maar natuurlijk ook voor onze bevolking. 

De afgelopen maanden hebben gelukkig al weer heel veel Nederlanders Curaçao weten te vinden. Ze zijn verrast over de relaxte manier waarop ze vakantie kunnen vieren, over hoe gezellig Curaçao is en hoe weinig last ze hebben van de maatregelen. In Curaçao gebeurt natuurlijk bijna alles buiten en dat maakt het makkelijk om afstand te houden.

De Curaçaose zon wacht op u

Dus wacht niet langer, de Curaçaose zon wacht op u. Dit is het moment om er echt even helemaal uit te zijn. Beleef het zelf!

COVID-19 Nog even op een rijtje:

Nog even op een rijtje wat de Nederlandse reizigers die Curaçao bezoeken voor vertrek geregeld moeten hebben: 

  • U dient voor ieder persoon in het reisgezelschap een certificaat van een negatief testresultaat van een COVID-19 PCR-test te laten zien en uitgeprint bij u te dragen. Deze test mag maximaal 72 uur voor vertrek zijn afgenomen. Let op: De gorgel/mondspoeling test wordt niet geaccepteerd. Deze moet ook ge-upload worden via dicardcuracao.com.
  • U dient voor vertrek de digitale immigratiekaart online in te vullen. Dit kan via dicardcuracao.com.
  • U dient maximaal 48 uur voor vertrek digitaal een Passenger Locator Card (PLC) in te vullen en deze uitgeprint bij u te dragen. Ook dit kan op dicardcuracao.com.

Alle toeristische bedrijven op Curaçao volgen de “A Dushi Stay, the Healthy Way” richtlijnen. Verder worden bezoekers aangemoedigd om de Dushi Stay-app te downloaden zodat ze op de hoogte blijven van de laatste informatie en in contact kunnen komen met de lokale gezondheidsdienst bij eventuele klachten.

Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Curacao

De Curaçaose zon wacht op u - relaxt vakantie vieren doe je op Curaçao

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding