Special September

Cruise Travel

Zelfs in de winter nog heerlijke genieten van de zon?

Een lekkerder gevoel is er niet!

Ontdek de winterzon tijdens onze cruises, welke u naar de mooiste bestemmingen brengen. Ontdek meerdere bestemmingen tijdens één reis en kom tot rust in de heerlijke zon, terwijl het in Nederland alweer flink afgekoeld is.

Winterzon cruises

Cruisen is de perfecte manier om de kou van Nederland even te ontwijken

In samenwerking met Carnival Cruises en Princess Cruises heeft Cruise Travel de drie mooiste winterzon cruises voor u geselecteerd. De cruises komen langs de mooiste bestemmingen in Azië en de Caribbean.

Maak kennis met onbekende culturen en doe bijzondere ervaringen op in Azië. In de Caribbean wachten aangename temperaturen, prachtige koraalriffen en een azuurblauwe zeeën op u! De mooie schepen maken uw reis nóg specialer.

Wanneer u een dag geen zin heeft om op pad te gaan, kunt u heerlijk genieten van de vele faciliteiten die het schip de bieden heeft.  

Een Oost Caribische cruise brengt u naar Castries en San Juan

Oost-Caribbean

De oostelijke Caribbean is met al zijn eilanden een paradijs vol witte zandstranden en tropische cocktails.

Oost-Caribbean bestaat puur uit bijzondere bestemmingen. Verrassende Victoriaanse huizen in San Juan, turkooisblauwe wateren in Bridgetown, tropische regenwouden in Castries en vele andere prachtige bestemmingen.Proef in San Juan ook zeker de heerlijke Puerto Ricaanse keuken die bestaat uit een mengeling van Spaans, Indiaans en Afrikaans eten.

Carnival Cruise Line

Schip: Carnival Fascination ***+
Vertrek: 7, 21, 28 oktober, 11, 18, 25 november, 2, 9, 16, 23 30 december 2018
Aantal dagen: 8 dagen
Vaargebied: Oost-Caribbean

Prijs: € 433 (binnenhut, gebaseerd op 2-dec)

Een Azie cruise brengt u van Singapore tot in de rijstvelden van Bali

Azië

Wie houdt van reizen, kennismaken met onbekende culturen en een onvergetelijke ervaring opdoen, moet minstens één keer in zijn of haar leven een reis naar Azië hebben gemaakt. De vele verschillende bestemmingen maken Azië zo speciaal.

Denk aan Singapore, wat ook wel het ‘Manhattan van Azië’ word t genoemd, het winkelparadijs Kuala Lumpur en de Groene sawa’s (rijstvelden), spectaculaire golven en vulkanen in Bali.

Wie voor het eerst Azië bezoekt, zal zijn ogen uitkijken!

Princess Cruise Line

Schip: Sapphire Princess *****
Vertrek: 28 november 2018
Aantal dagen: 11
Vaargebied: Azië

Prijs: € 1.113  (buitenhut)

Tijdens een cruise West Caribbean bezoekt u Costa Maya en Cozumel Mexico

West-Caribbean

Wie aan de westelijke Caribbean denkt, denkt al gauw aan rum en reggae, maar het gebied heeft veel meer te bieden.

Het slapende dorpje Costa Maya komt helemaal tot leven als er een cruiseboot arriveert. Proef hier de sfeer in één van de restaurantjes.

Duikfanaten en snorkelaars opgelet: bij het eiland Cozumel bevindt zich een van de grootste koraalriffen van de wereld. Laat u onderdompelen in de schoonheid van de onderwaterwereld. Vergeet het vasteland niet, waar de indrukwekkende Maya-ruïnes te bezoeken zijn

Carnival Cruise Line

Schip: Carnival Breeze ****+
Vertrek: 20 oktober en 1 december 2018
Aantal dagen: 8
Vaargebied: West-Caribbean

Prijs: € 430 (binnenhut, gebaseerd op 1-dec)

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding