Special September

Center Parcs

Center Parcs

Er is altijd wat te doen!

Center Parcs Park Allgäu

Beleef de magische sfeer van Winter Wonderland! Accommodaties te boeken tot 12 personen.

Wintersport Park Allgäu from PVCP on Vimeo.

Feestelijke versieringen, lichtjes, gezelligheid en winterse activiteiten. Deze winter bent u echt even samen. Geniet van een welverdiende vakantie in dit luxueuze park aan de voet van de Duitse Alpen! Vertier in de Aqua Mundo, wandelingen door de besneeuwde heuvels of heerlijk met de hele familie rondom de openhaard…

Verken de fraaie Zuid-Duitse Alpen, deze regio zit vol verrassingen! Bezoek het wereldberoemde sprookjeskasteel Neuschwanstein, op een uurtje rijden!

Breng koude winterdagen door op Center Parcs Park Allgäu en warm u op, door een ontspannende of actieve manier. Relaxt u in de uitgebreide Spa & Country Club van het park of trekt u er op uit naar de Alpen om te skiën? 

Ook als het weer even tegen zit zijn de Market Dome en Aqua Mundo altijd dichtbij om u tijdens de koude winterdagen weer helemaal op te laden.

Beleef samen een sprankelend Winter Wonderland in dit nieuwe resort aan de voet van de Zuid-Duitse Alpen in de adembenemende regio Allgäu. 

Center Parcs Park Hochsauerland

In een van de bekendste wintersportgebieden van Duitsland, op enkele uurtjes rijden van huis. Accommodaties te boeken tot 20 personen.

Er tussenuit in de winter? U beleeft samen de warmste momenten bij Center Parcs. Samen met de familie voor de open haard in uw vernieuwde cottage. Tijdens een van de vele winterse activiteiten of een heerlijk kerstdiner in een van de restaurants. Gehuld in feestelijke Winter Wonderland-versieringen, staat Center Parcs garant voor een sprankelende kerst!

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Center Parcs - Breng koude winterdagen door op Center Parcs

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding