Special Oktober

Zeetours Wandelcruise

Wandelcruise

Een Middellandse Zee cruise staat garant voor een heerlijke vakantie. De landen in dit gebied bieden u een diversiteit aan culturele hoogtepunten en schitterende afwisselende landschappen.

Wandelcruise

Heerlijke temperaturen en veel zon

Niet alleen het prettige klimaat, met veel zon en heerlijke temperaturen, speelt een rol. De rijke geschiedenis van de Middellandse Zee biedt u ook vele excursiemogelijkheden en bezienswaardigheden.

Cruises in combinatie met actieve wandelexcursies

Wij bieden u deze cruise aan in combinatie met actieve wandelexcursies. Vanuit Las Palmas neemt u bijvoorbeeld de bus naar Caldera de Bandama, de grootste vulkaankrater van Gran Canaria. Hier wandelt u over de kraterrand met uitzicht in de vulkaankrater en op het eiland.

U kunt ook kiezen voor een wandeling naar de vruchtbare bodem van de krater. In deze groene oase heerst een opmerkelijke stilte. Bij terugkeer in Las Palmas is er nog een wandeling voor u beschreven door het fraaie historische centrum la Vegueta.

Tenerife

Wandelcruise - Tenerife

“s avonds vertrekt het schip op weg naar Tenerife, waar u een kustwandeling maakt door het betoverende lavalandschap van het natuurreservaat Malpaís de Güímar. De kandelaarscactussen en anderen zoutminnende planten geven felle, groene kleuraccenten aan de donkere lavastenen.

U kunt ook kiezen voor een meer uitdagende wandeling die na een taxirit begint op de Pico del Inglés, een van de mooiste uitzichtpunten van Tenerife.

Madeira

Wandelcruise - Madeira

De volgende dag staat er een mooie tocht in Madeira op het programma; vanuit de haven van Funchal neemt u de bus naar het panoramapunt van Eira do Serrado en start uw wandeling. Hier heeft u een onvergetelijk uitzicht op Curral das Freiras, een dorp diep beneden u in het door hoge bergen omsloten Nonnendal.

Over een oud muildierpad daalt u af in deze bergkom waarvan vermoed wordt dat het de vulkaankrater is waaruit 18 miljoen jaar geleden Madeira is ontstaan.

Malaga

Vervolgens vaart de Norwegian Spirit naar Malaga, de geboorteplaats van Picasso, is een heerlijke stad om te voet te verkennen. De wandeling leidt u langs de vele verborgen pleinen, paleizen, kerken en tapasbarretjes.

U loopt onder de palmen en sinaasappelbomen van de wandelboulevard en kunt het Picasso museum bezoeken. Het Moorse fort Alcazaba is kleiner dan het Alhambra in Granada maar zeker ook indrukwekkend.

Alicante 

De laatste wandelexcursie vindt plaats in Alicante; Vanuit de haven wandelt u over de mozaïektegeltjes van de Explanada España naar de fraaie, oude stad. Door het Ereta park beklimt u de heuvel Monte Benacantil, met op de top het imposante Santa Barbara kasteel.

Vanaf hier heeft u rondom een wijds uitzicht. Na  de afdaling over de vestingmuur bereikt u de smalle straatjes van de volkswijk Sata Cruz.

Premium all inclusive 

Gedurende de cruise geniet u van alle voorzieningen en faciliteiten die het schip u biedt. Norwegian Cruise Line biedt u het zgn. premium all inclusive concept, waarbij een selectie van alcoholische en non alcoholische dranken, dagelijks een fles water in de hut, geselecteerde koffiespecialiteiten bij de maaltijden, servicetoeslag en fooien zijn inbegrepen.

Zeetours

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding