Special Oktober

Ontdek Noorwegen per postboot

  • pic 1

Ontdek Noorwegen per postboot

Vier de feestdagen aan boord en profiteer van een korting van € 300 p.p!

Per postboot langs de unieke Noorse fjordenkust

Hurtigruten, letterlijk ‘de snelle route’, is de naam van een in 1893 opgerichte veer – en transportdienst. Dat maakt de schepen van Hurtigruten geen doorsnee cruiseschepen, maar schepen die naast toeristen, ook kustbewoners en vracht vervoeren.

Ook vandaag nog geldt de route tussen de oude Hanzestad Bergen en Kirkenes bij de Russische grens, als de levensader van Noorwegen. Het is een manier van leven, die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Op een route van 2.500 zeemijlen beleeft u alle 34 havens bij daglicht. Het dagelijkse lossen en laden en het directe contact met het leven van de Noren geeft deze zeereis niet alleen een authentiek karakter, maar zorgt ook voor een ongedwongen en informele sfeer aan boord.

In elk jaargetijde een unieke belevenis

Ontdek Noorwegen per postboot - met Norske & YourTravel

Op een rondreis met Hurtigruten kunt u genieten van het aan u voorbijtrekkende landschap. Ervaar het steeds wisselende decor van de Noorse fjordenkust bij de wisseling van de seizoenen. Het boordprogramma, de landexcursies en de verse ingrediënten van de lokale keuken weerspiegelen de bijzonderheden van de jaargetijden.

Meerdere jaargetijden in één reis

Het voorjaar biedt u eigenlijk meerdere jaargetijden in één reis. De ontluikende lente doopt de fjorden om in een groen oase met vele watervallen, terwijl in het noorden nog volop winterexcursies worden aangeboden. In de zomer is er dag én nacht veel te beleven wanneer het boven de poolcirkel 24 uur licht blijft.

Maar ook het najaar is een populair seizoen om de reis met de postboot te maken. Ontdek het betoverende Noorwegen als de zomer teneinde loopt, de avonden korter en de herfst een kleurrijk kleed over het kustgebied uitspreidt.

In de winter is het hele landschap met een deken van sneeuw bedekt en zijn de pittoreske huisjes langs de kust sprookjesachtig verlicht. Met een beetje geluk is het magische noorderlicht te bewonderen!

Noorderlichtgarantie

Hurtigruten is er vrij zeker van dat u tijdens de 12-daagse rondreis dit natuurlijke schouwspel zult aanschouwen. Mocht het noorderlicht tijdens uw reis niet gezien worden, dan biedt Hurtigruten u de noorderlichtgarantie.

Wat dat inhoudt? U ontvangt een gratis halve rondreis op basis van halfpension voor het jaar erop! *

* Uw persoonlijke reisagent van The Travel Club kan u verder informeren over de Noorderlichtgarantie en de voorwaarden.

Vier de feestdagen aan boord en profiteer van een korting van € 300 p.p!

De periode rondom Kerst en Oud & Nieuw is een tijd vol mooie Noorse tradities. Beleef een échte witte Kerst, ga op jacht naar ’t noorderlicht en beleef het avontuur tijdens één van de vele winterse excursies.  

COMPLETE 12-DAAGSE RONDREIS INCLUSIEF UNIEKE NOORDERLICHT GARANTIE!

De korting van € 300 per persoon is geldig op alle afvaarten vanaf 15/12 t/m 31/12/2017 voor de 12-daagse rondreis Bergen–Kirkenes–Bergen of de 11-daagse rondreis Bergen–Kirkenes–Trondheim

Uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt in de periode 18/09/2017 t/m 31/10/2017.

Geldig voor alle hutten met tariefgroep Basic en Select. Korting is te combineren met de Ambassador Herhalingskorting.

Norske

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding