Special Oktober

Ontdek Noorwegen per postboot

  • pic 1

Ontdek Noorwegen per postboot

De ongerepte Noorse fjordenkust is één van de meest afwisselende bestemmingen ter wereld. Niemand brengt u dieper in het hart van het ruige Noorse landschap dan Hurtigruten.

Dagelijks vaart één van de postboten in 12 dagen van Bergen naar Kirkenes en terug. Op een route van 2.500 zeemijlen beleeft u alle 34 havens bij daglicht.

Reis in 2019 en ontvang een boordtegoed én 2 gratis excursies met een totale waarde van € 400 per persoon!

Per postboot langs de unieke Noorse fjordenkust

Hurtigruten, letterlijk ‘de snelle route’, is de naam van een in 1893 opgerichte veer – en transportdienst. Dat maakt de schepen van Hurtigruten geen doorsnee cruiseschepen, maar schepen die naast toeristen, ook kustbewoners en vracht vervoeren.

Ook vandaag nog geldt de route tussen de oude Hanzestad Bergen en Kirkenes bij de Russische grens, als de levensader van Noorwegen. Het is een manier van leven, die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Op een route van 2.500 zeemijlen beleeft u alle 34 havens bij daglicht. Het dagelijkse lossen en laden en het directe contact met het leven van de Noren geeft deze zeereis niet alleen een authentiek karakter, maar zorgt ook voor een ongedwongen en informele sfeer aan boord.

Vaar met de postboot van Bergen naar Kirkenes

In elk jaargetijde een unieke belevenis

Op een rondreis met Hurtigruten kunt u genieten van het aan u voorbijtrekkende landschap. Ervaar het steeds wisselende decor van de Noorse fjordenkust bij de wisseling van de seizoenen. Het boordprogramma, de landexcursies en de verse ingrediënten van de lokale keuken weerspiegelen de bijzonderheden van de jaargetijden.

Meerdere jaargetijden in één reis

Het voorjaar biedt u eigenlijk meerdere jaargetijden in één reis. De ontluikende lente doopt de fjorden om in een groen oase met vele watervallen, terwijl in het noorden nog volop winterexcursies worden aangeboden. In de zomer is er dag én nacht veel te beleven wanneer het boven de poolcirkel 24 uur licht blijft.

Maar ook het najaar is een populair seizoen om de reis met de postboot te maken. Ontdek het betoverende Noorwegen als de zomer teneinde loopt, de avonden korter en de herfst een kleurrijk kleed over het kustgebied uitspreidt.

In de winter is het hele landschap met een deken van sneeuw bedekt en zijn de pittoreske huisjes langs de kust sprookjesachtig verlicht. Met een beetje geluk is het magische noorderlicht te bewonderen!

Norske hurtigruten vaart langs 34 havens

Noorderlichtgarantie

Hurtigruten is er vrij zeker van dat u tijdens de 12-daagse rondreis dit natuurlijke schouwspel zult aanschouwen. Mocht het noorderlicht tijdens uw reis niet gezien worden, dan biedt Hurtigruten u de noorderlichtgarantie.

Wat dat inhoudt? U ontvangt een gratis halve rondreis op basis van halfpension voor het jaar erop! *

* Uw persoonlijke reisagent van The Travel Club kan u verder informeren over de Noorderlichtgarantie en de voorwaarden.

Geniet van het unieke uitzicht op de Fjorden

Aanbieding 

Gratis excursies én een boordtegoed t.w.v. € 400 per persoon!

Boekt u de 12-daagse rondreis Bergen-Kirkenes-Bergen? Dan ontvangt u tijdelijk 2 gratis excursies én een boordtegoed van NOK 1.250 per persoon * cadeau! (*boordtegoed ca. € 130 per persoon). 

Excursies:

In Noord-Noorwegen maakt u de excursie naar de Noordkaap, het noordelijkste puntje van het Europese vaste land. Onderweg ziet u het subarctische landschap van het eiland Magerøy en mogelijk ook vele rendieren.
In de Arctische stad Tromsø vindt de tweede gratis excursie plaats, u woont hier het bijzondere Middernachtconcert bij in de IJszeekathedraal.

De 2 excursies hebben tezamen een waarde van maar liefst € 278 per persoon. Zo loopt uw totale voordeel op een Hurtigruten reis op tot meer dan € 400 per persoon!

Voorwaarden

  • Geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt in de periode 11/09/2018 t/m 30/11/2018
  • Geldig voor reizen met vertrek in de periode 01/04/2019 t/m 30/09/2019
  • Geldig voor het traject Bergen-Kirkenes- Bergen (12 dagen) of Bergen-Kirkenes-Trondheim (11 dagen)
  • Geldig voor tariefgroep Select
  • Niet geldig voor Suites
  • Uitsluitend te combineren met de herhalingskorting van Hurtigruten en niet met andere aanbiedingen
  • De excursies 6A en 8C zijn niet verzilverbaar in contanten of in te wisselen voor andere excursies van uw voorkeur

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding