Special Oktober

Silverjet

Ontdek boutique style cruisen

Ponant cruises

De Franse kleinschalige rederij Ponant biedt keuze uit 12 prachtig moderne jachten, geroemd om de persoonlijke service en bijzondere routes met vaak kleinere exclusieve havens en expeditie cruises.

Bij Silverjet boekt u de mooiste en meest luxe en volledig verzorgde cruisevakanties naar alle uithoeken van de wereld. In ons aanbod vindt u zee, rivier – en expeditiecruises naar de mooiste bestemmingen met de door ons geselecteerde luxe rederijen en kleinere schepen.

Ponant luxe cruises

Amazon River Adventure

i.s.m. National Geographic

Aan boord van deze expeditie cruise zijn National Geographic specialisten aanwezig. Zij kennen de omgeving als geen ander kennen en dat is wat deze cruise juist zo uniek maakt.

Wij nodigen u uit kennis te maken met de indrukwekkende Amazone (bijna nooit vaart een schip zo ver het gebied in) en haar mytische omgeving.

U heeft het geluk om zelfs pink river dolfijnen te spotten, de mooie stad Belém te bezoeken en het prachtige landschap van de Salvation Islands te ontdekken.

Ponant expeditiecruises

15-daagse cruisevakantie

Schip: Le Dumont-d’Urville

Inclusief: vluchten, transfers en overnachting in Orly en Cayenne

Route: vertrek vanaf Cayenne en eindigend Cayenne, Frans Guyana

Vertrekdatum: 17 november 2020

7589,- pp o.b.v. balkonhut

(overige vertrekdata: 1 april 2021)

Ponant Amazon River Adventure

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

Silverjet boekt u bij uw reisagent

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding