Special Oktober

Kerstcruises

Kerstcruises

Binnenhut vanaf € 1.779,- per persoon (inclusief vlucht vanaf € 2.079,- per persoon).

Laat u verwennen op een kerstcruise!

Kerstcruises

Geen zin om in de hectische dagen voor de kerst boodschappen te doen of in de keuken te staan? Laat u dan heerlijk verwennen op een kerstcruise!

Norwegian Cruise Line biedt prachtige kerstcruises aan

Kerstcruises Costa Diadema

Geniet van de feestelijke aankleding op het schip, de kerstmuziek, speciale kerstmenu’s en meer.  Norwegian Cruise Line biedt prachtige kerstcruises in de Middellandse Zee aan.

Bijzonder gewild zijn de cruises met vertrek en aankomst in Barcelona. Hierbij kunt u uw reis eenvoudig verlengen met een aantal dagen in deze sfeervolle stad.

Vrijwel alles is bij de prijs is inbegrepen:

Bovendien is Norwegian Cruise Line Premium All Inclusive. Dit betekent dat vrijwel alles bij de prijs is inbegrepen: fooien, havengelden, (alcoholische) dranken en uiteraard ontbijt, lunch en diner. Dat is pas zorgeloos genieten!

Onderstaand vindt u een prachtig reisvoorbeeld:

13-daagse cruise met de Norwegian Spirit 4*
Vertrek voor een 13-daagse cruise aan boord van de Norwegian Spirit 4* op zaterdag 23 december vanuit Barcelona en vaar naar Valencia, Casablanca, Funchal (Madeira), Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife, Arrecife en Málaga terug naar Barcelona.

Binnenhut vanaf € 1.779,- per persoon (inclusief vlucht vanaf € 2.079,- per persoon).

Ook bij Costa Cruises diverse kerstcruises

Binnenhut vanaf € 629 per persoon (inclusief vlucht vanaf € 959 per persoon).

Kerstcruises Costa Diadema

Ook bij Costa Cruises kunt u tijdens de kerst uw paraplu inleveren voor een parasol en de sneeuwvlokken voor zonnestralen. Bijvoorbeeld tijdens een 8-daagse cruise met de Costa Diadema 4*+.

Stap op zaterdag 23 december aan boord en vertrek vanuit Marseille. Vaar vervolgens naar Barcelona, Napels, Civitavecchia (Rome), La Spezia (Florence/Pisa) en Savona (Milaan/Nice) weer terug naar Marseille.

CruiseTravel

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding