Special Oktober

Royal Caribbean Cruises en Celebrity Cruises

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Royal Caribbean

Royal Caribbean staat bekend om haar innovatieve voorzieningen aan boord van haar schepen

De rederij is de enige welk een licentie heeft voor het opvoeren van volledige Broadway Shows als Mama Mia, Hairspray, Cats, Chicago en Saturday Night Fever.

Ervaar de spanning van de FlowRider, de surfsimulator, zweef met de ZipLine hoog boven de Boardwalk en geniet van het uitzicht vanaf de klimwand. Maar ook schaatsen op een echte schaatsbaan, winkelen in de Royal Promenade of genieten op een terrasje in Central Park behoren tot de mogelijkheden aan boord van Royal Caribbean.

Zwembaddek Royal Caribbean

Grootste schip ter wereld

Symphony of the Seas is op 31 maart 2018 in de vaart genomen, en is op dit moment het grootste cruiseschip ter wereld. Voorzien van bekende Royal Caribbean faciliteiten in combinatie met nieuwe features zoals nieuwe restaurants, Playmakers Sportsbar en Sugar Beach, de snoepwinkel op zee! 

Meest innovatieve rederij

Met de komst van Spectrum of the Seas, zusterschip van de Quantum Class Quantum of the Seas, Ovation of the Seas & Anthem of the Seas onderstreept de rederij nogmaals waarom zij de meest innovatieve rederij is.

Denk hierbij aan de introductie van de mogelijkheid om te sky diven, een cocktail gemaakt door een robot in de Bionic Bar en een specataculaire 360 graden uitkijk over de oceaan in de North Star.

Ook in 2020 biedt de rederij vele interessante vaarschema’s

Het gehele jaar kunt u met Symphony of the Seas 8-daagse cruises door de Westelijke en Oostelijke Caribbean varen, met als hoogtepunt een bezoek aan ons vernieuwde Privé eiland; ‘’Perfect Day at Cococay’’!

Maar ook in Europa kunt u met de vernieuwde Allure of the Seas de prachtige bestemmingen, zoals Palma de Mallorca, Florence/Pisa en Rome bezoeken.

Vanuit Amsterdam zal Brilliance of the Seas 13-daagse cruises naar Noord Europa, de Britse eilanden en Rusland (Sint Petersburg) varen. 

Liever aankomende winter nog even de zon opzoeken? Jewel of the Seas vaart aankomende winterperiode wekelijks 8-daagse cruises vanuit Dubai door de Verenigde Arabische Emiraten.

Waar gaat u naar toe?

Shoppen op de boardwalk

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises 'iconische' X 'is het kenmerk van moderne luxe

Van het begin tot het eind van uw vakantie omhult de rederij u in bekroonde luxe

Een mix van stijlvol design, culinaire uitmuntendheid, luxueuze accommodatie en excellente service.

Dag en nacht, aan land en op zee, ervaart u de wereld op een manier die u nooit voor mogelijk heeft gehouden, het soort vakantie wat alleen Celebrity Cruises u kan bieden. De 14 schepen van Celebrity Cruises bieden luxe vakanties welk alle zeven wereldcontinenten bezoeken.

Celebrity Edge

Celebrity Edge

Dit schip vertegenwoordigt een doorbraak in modern luxueuze reizen, en is de eerste in een revolutionaire nieuwe klasse schepen die conventie omverwerpt met een unieke, naar buiten gerichte indeling, met focus op de zee en uw bestemming.

Door te denken in vernieuwingen, heeft de rederij innovatieve ruimtes gecreëerd, zoals de nieuwe Infinite Veranda hutten waar binnen en buiten met een druk op de knop kan worden samengevoegd.

Magic Carpet

Een ander unicum is de Magic Carpet, een zwevend platform aan de zijkant van het schip. Het platform beweegt zich tussen meerdere verdiepingen, waardoor u hier heerlijk kunt dineren, maar vanuit hier ook het schip met de luxe tenderboten kunt verlaten.

Rooftop Garden

Bovenop het schip vindt u de Rooftop Garden, waar u heerlijk kunt genieten van live muziek of een BBQ in een groene omgeving in de buitenlucht.

Showlounge Eden

Een waar wonderland bestaande uit meerdere niveaus omhuld door glas waar de natuur alom vertegenwoordigd is.

Magic Carpet

Edge klasse

De Edge klasse is op alle fronten visionair te noemen en laat de toekomst ver achter zich.In april 2020 zal het tweede schip in de klasse, Celebrity Apex, worden verwelkomd.

Ook in 2020 biedt de rederij vele interessante vaarschema’s:

In het winterseizoen kunt u met Celebrtity Edge en Celebrity Equinox wekelijks schitterende routes door het Caribisch gebied varen.

In het voorjaar zal Celebrity Edge zich naar de Middellandse zee verplaatsen, waar zij samen met haar nieuwe zusterschip Celebrity Apex verschillende routes in Europa zal varen.

Vertrekt u liever vanuit Amsterdam? In de zomerperiode zal Celebrity Reflection 13-daagse cruises naar Noord Europa, de Britse eilanden en Rusland (Sint Petersburg) varen. 

Celebrity luxe cruises

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

 Celebrity Cruises boekt u bij uw reisagent

Royal Caribbean boekt u bij uw reisagent

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding