Special Oktober

De meest magische cruise vakantie voor het hele gezin

DE MEEST MAGISCHE CRUISE VAKANTIE VOOR HET HELE GEZIN

Met Disney Cruise Line geniet u van zonovergoten dekken vol unieke Disney magie. Iedereen in het gezin ligt op koers voor spectaculaire Disney entertainment en ongeëvenaarde ontspanning.

Ships' Registry: The Bahamas ©Disney

Ontdek de cultuurkusten van de Middellandse Zee, de historische panorama’s van Noord-Europa of de schitterende zandstranden van de Caraïben... dit is uw kans om alle plekken te bezoeken die altijd al op het wensenlijstje van uw gezin hebben gestaan. 

En het mooiste is dat u elke avond ‘thuiskomt’ op uw schip, waar volop Disney magie op u wacht, variërend van afzonderlijke werelden voor kinderen en volwassenen, tot het beste entertainment en spannende activiteiten voor het hele gezin. 

Volwassenen vinden er vrolijkheid en verwennerij. Kinderen ontdekken dat dromen echt kunnen uitkomen. Maar voor iedereen geldt dat de herinnering aan deze cruise een leven lang meegaat. U wordt getrakteerd op de mooiste theaterproducties en de nieuwste Disney films. Verder zijn er dansfeesten, een spannend piratenfeest aan dek en, als het weer het toelaat, vuurwerk op zee. 

PLEZIER VOOR KINDEREN

Van piratenschepen en prinsessen tot een non-stop, interactief wonderland... Kinderen en tieners van 3 t/m 17 jaar hebben bijna een heel dek alleen voor zichzelf. De exclusieve kinderclubs op dit dek hebben de langste openingsuren op zee. 

PLEZIER VOOR VOLWASSENEN

Ships' Registry: The Bahamas ©Disney

Waar heeft u zin in... een exclusieve spa en een zwembad uitsluitend voor volwassenen? Samen met uw partner dineren in een romantisch restaurant? Geweldige avondvoorstellingen en entertainment? Wat u maar kunt bedenken, Disney Cruise Line heeft het allemaal. 

PLEZIER VOOR TIENERS

Ships' Registry: The Bahamas ©Disney

Stelt u zich voor, een eigen privéclub alleen voor tieners, geen volwassenen, geen kleine kinderen. Alleen feesten, films, muziek en nog veel meer. Dat klinkt als een paradijs, nietwaar? 

PLEZIER VOOR IEDEREEN SAMEN

Ships' Registry: The Bahamas ©Disney

Adembenemende, originele Disney musicals van Broadway-niveau. De nieuwste films, waaronder 3D-films. Vuurwerkshows op zee, geweldige feesten aan dek, pret met Disney Figuren en nog veel meer. Kortom, plezier voor het hele gezin. 

INBEGREPEN IN UW VAKANTIE:

 • Ruime en comfortabele passagiershutten, de meeste met een apart toilet en extra bergruimte

 • Volpension met Rotational Dining

 • Onbeperkt snacks, frisdrank, thee, koffie en ijs verkrijgbaar op het dek, elke dag weer

 • 24 uur per dag gratis roomservice

 • Originele Disney musicals

 • Exclusieve wereld voor volwassenen met zwembad en zonnedek, nachtclubs en fitnesscentrum

 • Meeslepende themaclubs voor kinderen en tieners vol Disney activiteiten en entertainment

 • Speciale momenten met Disney Figuren bezorgen iedereen in het gezin herinneringen voor het leven

 • Themafeestjes op het dek en vuurwerk op zee bij de meeste reizen (als het weer het toelaat)

 • De nieuwste Disney films op zee

 • Legendarische Disney service

 • Handige Wave-telefoons zodat u op het schip gratis met elkaar kunt communiceren

 • Disney’s privé-eiland Castaway Cay (op bepaalde routes)

   

©Disney·Pixar ©Poof-Slinky, Inc

 

 Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.  

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding