Special Oktober

Star Clippers op het ritme van de wind

Star Clippers: op het ritme van de wind

Ging uw al eens op cruise en heeft u zin in iets nieuws?

Dan is een zeilcruise met Star Clippers een goed idee. Zorgeloos varen met de haren in de wind, het is een ongelooflijke ervaring die voor altijd in uw geheugen gegrift zal blijven.

De drie schepen Star Flyer, Star Clipper en Royal Clipper zijn nieuwe replica’s van handelsschepen uit de 19e eeuw.

In de loop van 2019 wordt de Flying Clipper geleverd, dit wordt ’s werelds allergrootste zeilschip in zijn soort met, onder andere, 34 prachtige Deluxe Suites met balkon.

Een cruise met Star Clipper is een ongelooflijke ervaring

Exclusief en kleinschalig

Uniek aan de zeilschepen van Star Clippers is de kleinschaligheid

Het zijn schepen met respectievelijk plaats voor 170 (Star Clipper en Star Flyer) en 220 passagiers (Royal Clipper)

Dit is meteen de garantie op een exclusieve cruise waarbij elke passagier in de watten gelegd wordt. De zeilschepen hebben de uitstraling van een privéjacht en zijn uitgerust met hedendaags topcomfort.

Niets moet, alles kan

Een belevenis voor alle zintuigen en uw smaakpapillen

Na enkele dagen kent iedereen aan boord iedereen, er heerst een relaxte casual sfeer. U bent steeds welkom in de stuurhut van de kapitein en mag ook helpen bij het hijsen van de zeilen of in de mast klimmen.

Een cruise met Star Clippers is een belevenis voor alle zintuigen, ook voor de smaakpapillen.

Elke middag is er een rijkelijk lunchbuffet, het diner is à la carte. U kan vrijuit tafelen, waar en met wie u maar wil.

Een cruise met Star Clippers is een belevenis voor uw smaakpapillen

Ruime keuze bestemmingen

Zowel zomers als in de winter

De Star Clippers schepen komen op charmante plaatsen en intieme haventjes die voor grote cruiseschepen niet toegankelijk zijn. Op elke aanlegplaats zijn er excursies voorzien, van een bezoek aan een archeologische site tot een dagje watersporten op een idyllisch eiland.

In de zomer varen de schepen in de Middellandse Zee (langs Zuid-Frankrijk, Corsica, Sardinië, Italië, Griekenland, Montenegro en Kroatië) en Indonesië.

In de winter vertoeven twee van de schepen in de Caraïben zoals Sint-Maarten, Panama en Barbados. De Star Clipper vaart in Zuid-Oost Azië, vanuit Thailand en Maleisië (Borneo) naar Singapore.

Star Clippers cruise in de Caribbean

Star Clipper in Thailand, Maleisië en Singapore

De viermaster Star Clipper vaart in de winter opnieuw in Azië

Er zijn verschillende cruises vanuit Singapore, Kota Kinabalu of Phuket, ideaal voor wie in de winter op zoek is naar zon.

Enkele hoogtepunten zijn de paradijselijke stranden in de Andaman Zee en de baai van Phang Nga, met zijn bekende rotsen in het azuurblauwe water. Het schip zeilt langs de Maleisische westkust en legt aan in Malakka, de oudste stad van Maleisië en Penang

Wat een contrast met het moderne Singapore!

Star Clippers cruise Azie

Een droomcruise in het paradijselijke Indonesië

Een mix van culturen en legendarische vriendelijkheid

Vertrekkend op 8 juni uit Singapore zet de viermaster koers naar Bali, Indonesië. Gedurende de zomer 2019 zijn er vanuit Bali diverse cruises van 7, 10, 11 en 14 nachten.

Ontmoet de lokale bevolking met hun legendarische vriendelijkheid. De natuur is er wondermooi en de mix van culturen maken de bestemming extra interessant.

Wat dacht u van het kratermeer op het eiland Satonda of het indrukwekkend landschap bij de Bromo vulkaan? Niet te missen zijn de komodovaranen en enkele schitterende stranden.

Aan de Gili-eilanden kan er gesnorkeld en gedoken worden met een ervaren PADI-instructeur, op zoek naar de mooiste koralen.

Bezoek ook de hindoeïstische Ulun Danu Bratan tempel en de Sendang Gile watervallen.

Duikmateriaal en PADI Dive master

Duiken op locatie 

Thailand en Indonesië hebben prachtige duiksites, Star Clippers heeft daarom beslist om een onafhankelijke PADI Duikinstructeur mee te nemen aan boord.

Passagiers met duikbrevet kunnen betalend samen met de duikinstructeur op verschillende locaties gaan duiken.

Aan boord van de Star Clipper is alle duikmateriaal voorzien.

Vroegboekkorting

Indien u voor 31 januari 2019 een zomercruise boekt kan u genieten van vroegboekkortingen van 10 tot 20%, afhankelijk van de bestemming. 

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding