Special Oktober

Cruisen met het hele gezin

Cruisen met het hele gezin

Als u een gezin heeft, gaat u vast graag met z'n allen op vakantie. Heeft u al eens aan een cruisevakantie gedacht? Veel cruiseschepen zijn hier goed op ingericht en beschikken over speciale kinderfaciliteiten.

Cruisen met het hele gezin

Kinderclubs

Op de meeste cruiseschepen vindt u speciale kinderclubs, onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Voor de kleinsten zijn er activiteiten zoals verven, koekjes versieren, dansen en schminken.

Cruisen met het hele gezin

Kinderen t/m circa 12 jaar kunnen zich onder andere vermaken met (computer)games, talentenjachten en speurtochten. Tieners kunnen zich uitleven in de disco of naar de bioscoop gaan. Daarnaast hebben zij vaak eigen avondprogramma's.

Ook wat betreft het eten wordt er aan de kinderen gedacht. Aan boord vindt u vaak verschillende restaurants, dus er is voor elk wat wils. Zijn de kinderen geen culinaire fijnproevers? Dan is er vaak een speciale kinderkaart met keuze uit pizza's, hamburgers met frietjes of verse pasta's.

Voor volwassenen

Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, heb je als ouder ook een relaxte vakantie. Dit betekent echter niet dat het tijdens een cruisevakantie alleen maar om de kinderen draait.

Ook voor volwassenen zijn er aan boord talloze faciliteiten. Van zwembaden met jacuzzi's tot sportactiviteiten zoals tennis of fitness. En van kook- en danslessen tot een casino.

Veiligheid

Aan de veiligheid aan boord hoeft u niet te twijfelen. Zo zijn de relingen van het schip hoog en voorzien van plexiglas of staal, waardoor kinderen er niet overheen kunnen klimmen. Daarnaast krijgen kinderen een armbandje om met gegevens als naam en hutnummer én is het personeel zeer kindvriendelijk.

Onderstaand vindt u twee prachtige reisvoorbeelden in de meivakantie:

8-daagse cruise met de Celestyal Crystal 3*+

Vertrek voor een 8-daagse cruise aan boord van de Celestyal Nefeli 3*+ op maandag 30 april 2018 vanuit Piraeus (Athene) en vaar naar Mykonis-stad, Milos, Thira (Santorini), Heraklion (Kreta) en Kusadasi (Turkije) terug naar Piraeus (Athene).

Binnenhut vanaf € 809,- per persoon (inclusief vlucht vanaf € 1.059,- per persoon).

9-daagse cruise met de Symphony of the Seas 4*+

Stap aan boord van de Symphony of the Seas 4*+ op zaterdag 28 april 2018 voor een 9-daagse cruise vanuit Barcelona naar Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia (Florence/Pisa), Civitavecchia (Rome) en Napels terug naar Barcelona.

Balkonhut vanaf € 1.184,- per persoon (inclusief vlucht vanaf € 1.369,- per persoon).

CruiseTravel

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding