Special Oktober

Cruise Travel

Cruise Travel

Cruisen is het gehele jaar door spectaculair, ook in de winter en lente!

Cruise Travel is al 32 jaar dé cruisespecialist en hebben hierdoor alle kennis in huis om uw droomreis te verzorgen.

In samenwerking met Costa Cruises, MSC Cruises en Norwegian Cruise Line heeft Cruise Travel de drie mooiste cruises voor u geselecteerd.

Bloemeneiland Madeira

Cruisen is de perfecte manier om helemaal tot rust te komen!

Met de geselecteerde cruises komt u terecht op de mooiste plekken in de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden, Madeira, de Indische Oceaan en Zuid-Afrika. Elke bestemming is uniek, met elk een eigen cultuur die u kunt leren kennen.

Wanneer u een dag geen zin heeft om op pad te gaan, kunt u heerlijk genieten van de vele faciliteiten die het schip te bieden heeft. U hoeft zich dus geen moment te vervelen tijdens uw reis!

Cruise Canarische eilanden

Canarische eilanden en Madeira

Cruise langs Gran Canaria, een heel divers eiland met schitterende zandstanden, grillige bergen en tropische bossen. Bijzonder is Dunas de Maspalomas, een groot zandvlakte waarvan de duinen zich voortdurend verplaatsen door de wind.

Het naburige eiland Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden. Hier staat de hoogste berg van Spanje: Pico Del Teide, met de eeuwige sneeuw die zich al van veraf zichtbaar maakt.

De volgende bestemming: Madeira. Dit Portugese eiland wordt gekenmerkt door bananenplantages, ruige rotsen, wijngaarden en een kleurrijke bloemenpracht. Dit subtropische archipel ligt in de Atlantische Oceaan, loopt steil af in zee en heeft daarom vrijwel geen zandstranden. Door de vegetatie en landschap is Madeira een écht wandelparadijs. Wandel bijvoorbeeld door de stad Funchal, met haar bloemen en de steile rotsen.

Cruise naar de wereldstad Barcelona

Middellandse Zee

Het Middellandse Zeegebied is een heerlijke verzameling van sferen en indrukken. Slenter in Savona over de uitgestrekte boulevard en bekijk de witte jachten in de haven. In het stadje heerst een rustieke sfeer. Ontspan op de mooie stranden of bezoek de bekende toren in het centrum.

In Spanje kunt u de wervelende wereldstad Barcelona ontdekken. Proef de sfeer van passie en kunst op de Las Ramblas of tijdens het wandelen door de smalle straatjes van de oude wijk Barrio Gótico.

Bij het binnenvaren van de hoofdstad van het eiland Mallorca wachten Kasteel Bellver en de schitterende kathedraal La Seu al op u. Het hippe Palma de Mallorca is een kleinere uitvoering van Barcelona met haar mediterrane sfeer, smalle straatjes en gezellige pleintjes.

Puur genieten tijdens uw Middellandse Zee cruise!

Cruise Zuid Afrika en  zie de Tafelberg

De Indische Oceaan en Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft het allemaal!

Prachtige graslanden vol zebra’s en gnoes, steden vol historie en overheerlijke culinaire verrassingen.

Een cruise met een land programma is perfect voor Zuid-Afrika, zo kunt u op een avontuurlijke safari, het onvergetelijke Kaapstad bezoeken en natuurlijk naar de spectaculaire Tafelberg toe.

Tijdens uw cruise komt u ook langs onwerkelijk mooie eilanden in de Indische Oceaan! Het magische eiland Mauritius staat bekend om de uitgestorven dodo, maar ook waar de Tamarindewatervallen zijn. Niet te vergeten is het buureiland Réunion welke bestaat uit bergmassieven en vulkanen.

Eenmaal aangekomen op de romantische Seychellen kunt u heerlijk slenteren door het oude en nieuwe deel van de hoofdstad Victoria.

De romantische Seychellen

Cruise 1 – Norwegian Cruise Line

Schip: Norwegian Spirit  ****

Vertrek: 13 dec 2018, 03, 24 jan, 14 feb, 07 mar 2019

Aantal dagen: 11

Vaargebied: Canarische Eilanden, Madeira en Middellandse Zee

€ 769,- (binnenhut, gebaseerd op 13-dec). Inclusief vlucht vanaf € 956,-

Cruise 2 – Costa Cruises

Schip: Costa Diadema ****

Vertrek: wekelijks vanaf 05 januari t/m 13 april 2019

Aantal dagen: 8

Vaargebied: West-Middellandse Zee

€ 459,- (binnenhut, gebaseerd op 23-feb). Inclusief  vlucht vanaf € 798,-

Cruise 3 – MSC Cruises

Schip: MSC Musica  ****

Vertrek: 20 april 2019

Aantal dagen: 31

Vaargebied: Indisiche Oceaan en Zuid-Afrika

€ 3.199,- (binnenhut Bella). Inclusief vluchten met KLM

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding