Special Oktober

Oceania luxe cruises

Oceania Cruises

Oceania Cruises kenmerkt zich door bekroonde reisroutes, een uitmuntende keuken en perfecte prijs-kwaliteitverhouding cruiseschepen. Klein maar fijn en elegant!

Oceania Sirena

Aan boord van een van de zes vijfsterren schepen ervaart u ongeëvenaarde stijl en comfort. De sfeer is informeel, gezellig en elegant.

Oceania Cruises is bij uitstek een rederij voor 'foodies'; fijnproevers hebben Oceania Cruises al ontdekt.

De rederij is marktleider op het gebied van diversiteit aan bestemmingen dankzij de meer dan 180 havens waar wordt aangemeerd in Europa, China en het Verre Oosten, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Midden-Amerika en het Caribisch gebied.

Elegante inrichting op kleine luxe schepen

De vloot

Klein maar krachtig

De schepen van Oceania cruises zijn relatief klein te noemen, maar dat is dan ook meteen de kracht van de rederij. De rederij beschikt over vier identieke zusterschepen (Regatta, Insignia, Nautica en Sirena) die plaats bieden aan slechts 684 gasten. Daarnaast bieden de twee grotere schepen Marina en Riviera plaats aan 1250 gasten.

De exclusiviteit die geboden wordt komt niet alleen tot uiting in de service, maar de middelgrote schepen kunnen ook aanleggen in de havens waar grote schepen niet kunnen komen.

Aan boord waan je je in een country club op zee, waarbij elegantie, persoonlijke service en ontspanning voorop staan.

Luxe hutten en suites

Oceania NEXT!

Recent is aangekondigd dat Oceania de vier schepen Nautica, Insignia, Regatta en Sirena, volledig gaat renoveren.

Daarbij worden de 342 suites en hutten vernieuwd, net als de restaurants, lounges en bars die decors krijgen die geïnspireerd zijn op de 450 bestemmingen van de premium cruisemaatschappij.

Ontdek bijvoorbeeld de vernieuwde Sirena tijdens een cruise in de Middellandse Zee langs een waaier aan bestemmingen, waaronder Corsica, Sicilië en Mallorca

Vertrek op 18 juni 2019 voor 10 nachten inclusief:

  • niet alcoholische dranken
  • illy® koffie
  • Bvlgari toiletartikelen
  • specialiteitenrestaurants zijn standaard bij de prijs inbegrepen

Als extra ontvangt u:

  • internet
  • keuze uit alcoholisch drankenpakket (bij lunch & diner) of 6 excursies of $600 boordtegoed (extra’s zijn per hut).

Middellandse zee cruise met de vernieuwde Sirena

Bestemmingen wereldwijd

Voor de levensgenieter en de globetrotter

Oceania Cruises is niet alleen de rederij voor de levensgenieter maar ook voor de globetrotter.

Verken de prachtige wereldwijde routes, waaronder cruises naar Afrika, Alaska, Caribbean, Europa, Zuid-Amerika en Azië, inclusief lange verblijven in de havens, soms 2 tot 3 dagen, om zo optimaal mogelijk van de bestemming te mogen genieten. 

Oceania op het cruisevent!

Bezoek Oceania tijdens het Cruise Event 2018. Op 20 en 21 oktober vindt wederom het Cruise Event plaats met dit jaar als locatie de Fokker Terminal in Den Haag. De locatie is zeer goed te bereiken met de auto en heeft een eigen gratis parkeerplaats. Zie voor meer informatie : https://www.cruise-event.nl

 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod.The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding