Special November

Vlieg met KLM naar Minneapolis

Vlieg met KLM naar Minneapolis 

In een van de mooiste staten van Amerika, aan de langste rivier, ligt Minneapolis. 

KLM vliegt drie keer per week naar Minneapolis, op maandag, woensdag en zaterdag. 

Vlieg met KLM naar Minneapolis

Stad van superlatieven

Beroemd om de talloze parken en meren, maar ook vanwege de vele theaters, muziekpodia en musea. En het gigantische winkelcentrum dat zijn weerga niet kent.

KLM vliegt drie keer per week naar Minneapolis, een stad van superlatieven.

Minneapolis en Saint Paul 

Minneapolis vormt samen met Twin City Saint Paul het hart van Minnesota, een van de noordelijke staten van de VS. In Saint Paul, de hoofdstad, wordt vooral politiek bedreven.

Minneapolis is het academische, economische en industriële centrum, waar met name de medische industrie en financiële instellingen zorgen voor veel bedrijvigheid. 

Unieke skyways

’s Winters kan het flink vriezen in Minneapolis en in de zomer lopen de temperaturen behoorlijk op. Dankzij de skyways, een uniek systeem van overdekte voetgangersbruggen, wandelt u in de binnenstad altijd comfortabel naar één van de vele theaters, muziekpodia of musea.

Walker Art Center

Het Walker Art Center, museum voor hedendaagse kunst, met werken van onder andere Andy Warhol, Yoko Ono en Roy Lichtenstein, is een begrip in de kunstwereld. De bijbehorende beeldentuin is de grootste van Amerika. 

Shop till you drop

Heeft u zin om te winkelen? De Mall of America is het grootste winkelcentrum in de VS: 452.000 vierkante meter met ruim 520 winkels en warenhuizen. U vindt hier alle bekende merken, maar ook jonge ontwerpers en funky boetiekjes

City of Lakes

Gaat u vooral ook buiten de gebaande skyways. Te midden van alle wolkenkrabbers, metropolitische torens, s en winkelcentra krijgt de natuur volop ruimte binnen de stadsgrenzen van Minneapolis.

De City of Lakes heeft meer dan twintig meren, met daartussen vele vierkante kilometers park, waar het heerlijk toeven is. 

Vlieg met KLM naar Minneapolis – Minneapolis park

Reisinformatie

KLM vliegt drie keer per week naar Minneapolis, op maandag, woensdag en zaterdag. 

Meer weten?

Voor meer informatie kun u contact opnemen met uw reisagent.

KLM

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding