Special November

Askja - Vakantiehuisjes West-Canada

Vakantiehuisjes West-Canada

Nu met vroegboekkorting tot 31 december. Boek nu uw reis naar Canada en bespaar minimaal € 250,- op de autohuur bij een 3-weekse reis!

Verblijf in vakantiehuisjes in West-Canada

Vakantiehuisjes West-Canada - Cabins en Blokhutten
Ervaar de vrijheid in de natuur bij een verblijf in vakantiehuisjes in West-Canada op mooie locaties. In uw eigen chalet of cabin , compleet met keukentje, heeft u de vrijheid om zelf te koken.

's Avonds heeft u de mogelijkheid om lekker lang buiten te zitten wat bijdraagt aan de beleving in Canada. Iedere cabin is anders. Er zijn rustieke blokhutten, maar ook eigentijdse chalets, de een met eigen jacuzzi, de ander met barbecue.

Ook een schitterende ligging of gewoon de mogelijkheid om een kampvuur te maken benadrukken het gevoel midden in de natuur te verblijven.

Orka’s en beren spotten

Vakantiehuisjes West-Canada - orka’s en beren spotten

De route kent vele hoogtepunten. Voor het zien van beren en orka’s bent u op Vancouver Island op de juiste plek. Ga in Whistler de bergen in per gondel en ontdek te voet de bergwereld.

Waan u in het échte Canada tijdens uw verblijf op de Spring Lake Ranch gelegen aan een meertje, waar de bevers hun dammen bouwen en bald-eagles in de lucht zweven. Wells Gray Park en de Rocky Mountains zijn een volgend hoogtepunt. 

Hoogtepunt: De Icefields Parkway

Vakantiehuisjes West-Canada – De Icefields Parkway

Jasper is één van onze favoriete bestemmingen, het biedt zoveel natuurschoon dat wij hier drie nachten in de reis hebben opgenomen.

De Icefields Parkway is met recht één van de mooiste bergroutes ter wereld met gletsjers, canyons, blauwe bergmeren en rivieren. Deze weg brengt u naar het laatste hoogtepunt van de reis: Banff National Park!

Vroegboekkorting

Nu met vroegboekkorting tot 31 december. Boek nu uw reis naar Canada en bespaar minimaal € 250,- op de autohuur bij een 3-weekse reis!

Vakantiehuisjes West-Canada – Highway 1 Rocky Mountains

Askja

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding