Special November

Real Amerika per camper

Real Amerika per camper

De noordelijke Amerikaanse staten Wyoming, Montanta, North Dakota en South Dakota bieden u weidse vergezichten, rijke geschiedenis en veelzijdige, indrukwekkende natuur.

Een rondreis met de camper is de ultieme manier om in alle vrijheid het echte Amerika te ontdekken.

Real Amerika per camper - National Park per Camper

Start rondreis

Als u naar Minneapolis vliegt, kunt u in deze stad ook meteen uw camper ophalen. Vanuit Minneapolis rijdt u in vier uur North Dakota binnen, waar uw reis begint in het stadje Fargo.

Via de I-94 rijdt u door naar hoofdstad Bismarck, waar u het Heritage Center kunt bezoeken om meer te leren over de eeuwenlange geschiedenis van North Dakota en zijn natuur. Neem de afslag van de I-94 bij Gladstone en rijdt de Enchanted Highway richting Regent, waarbij u onderweg kunt genieten van de enorme metalen sculpturen langs de weg.

Vanuit Regent bent u al vlak bij het eerste National Park van deze trip: het Theodore Roosevelt National Park. Dit park is thuisbasis van duizenden bizons en goed te verkennen via de highway 85.

De highway 85

Vervolg uw route op de highway 85 naar het zuiden en u bereikt de staat South Dakota. Deze gastvrije staat van de ‘Great Faces, Great Places’ heeft meer dan 120.000 km2 aan wonderschone natuur, uiterst geschikt voor kamperen, vissen, wandelen en paardrijden.

Bezoek Spearfish Canyon

Real Amerika per camper - Spearfish Canyon

Breng een dag of twee door in Spearfish Canyon, een natuurgebied met schitterende watervallen, waar u goed kunt wandelen.

Vervolg uw route door The Black Hills Forest, waar onder meer het beroemde Mount Rushmore en de Crazy Horse Memorial te bewonderen zijn.

Verder richting het zuiden vindt u Custer State Park, waar tal van campings zijn, en Wind Cave, één van ’s werelds grootste grotten.

Rijd dwars door The Black Hills via highway 16 richting de volgende staat: Wyoming.

Devils Tower

Real Amerika per camper - Devils Tower Wyoming

Een eerste stop in Wyoming is Devils Tower, een rots van 365 meter hoog midden in de vlakte. Overnacht hier met uw camper bij campground KOA onder de kraakheldere sterrenhemel.

Proef de echte western sfeer

Real Amerika per camper - Echte Western Sfeer

De volgende dag trekt u via Buffalo en Sheridan richting de Bighorn Mountains voor een flinke dosis avontuur in de bergen en een echte western sfeer. Uw route gaat verder richting het cowboystadje Cody, in de 19e eeuw gesticht door de beroemde Buffalo Bill.

Echte rodeo s

In de zomer kunt u in Cody elke avond een echte rodeo bijwonen. Via het Buffalo Bill Reservoir op highway 14 rijdt u het oudste National Park binnen: Yellowstone. Bezoek hier de geologische natuurwonderen, zoals de Old Faithful geiser, die elk uur uitbarst.

De ‘Big Sky Country’

Na uw trip door Yellowstone reist u via de prachtige Bearthooth highway richting Red Lodge, Montana. De ‘Big Sky Country’-staat is bekend om zijn weidse vergezichten en western cultuur.

Afhankelijk van uw tijd kunt u door de Rocky Mountains richting het noorden rijden. Vermijdt de snelwegen en kies de rustige weggetjes. Zo komt u vanzelf in spookstadjes als Virginia City terecht.

Verblijf ook zeker een paar dagen op een van de vele ranches en sluit uw reis af met een tour in een Red Jammer door Glacier National Park. 

Informatie

Ook een aantal reisagenten van YourTravel gaan the Real Amerika per camper ontdekken in 2018. Neem voor meer informatie over camperhuur in Amerika contact met mij op.

Real Amerika per camper - ranches

The Real America

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding