Special November

Maak een onvergetelijke roadtrip door het zuidoosten van de VS!

Maak een onvergetelijke roadtrip door het zuidoosten van de VS!

Wilt u een unieke reis maken en houdt u van muziek, cultuur en verrukkelijk eten?

Dan is het zuidoosten van de VS uw bestemming! Boek een directe vlucht op Atlanta en start uw roadtrip met een huurcamper of –auto.

Swing mee op de diverse muziekstromen en verken de wandelroutes in de prachtige natuur. 

Het zuidoosten van de VS staat bekend om de cultuur, natuur, historie en diverse muziekstromen.

Sweet Home Alabama

Alabama

Sweet Home Alabama 

Vanaf Atlanta start u uw reis naar de staat Alabama, ook wel bekend als ‘Sweet Home Alabama’.

Hier wachten eindeloze witte zandstranden en verse visgerechten op u. Bezoek Muscle Shoals waar o.a. Aretha Franklin en Otis Redding hun hits opnamen en neem een kijkje in 16th Street Baptist Church waar legende Martin Luther King Jr. predikte en de moord werd gepleegd op vier jonge, Afro-Amerikaanse meisjes.

Voor ontspanning en geweldige livemuziek gaat u naar Gip’s Place in Bessemer.

Tennessee Nashville Tooties

Tennessee 

De Swingende staat

Rijd vervolgens naar de noordelijke buurstaat Tennessee. In deze swingende staat kent gezelligheid geen tijd!

Natuurlijk verkent u de bruisende steden Memphis en Nashville, maar ook is een bezoekje aan Jack Daniel Distillery en het attractiepark van Dolly Parton, Dollywood, zeer aan te raden.

Op de grens van Tennessee en North Carolina ligt één van de bekendste nationale parken van de VS, The Great Smoky Mountains. Hier vindt u een diversiteit aan planten en wilde dieren, waaronder de zwarte beer. Volg de diverse wandelroutes en overnacht in het park om uw avontuur compleet te maken.

Kentucky Derby

Kentucky 

The Bluegrass State

Nadat u genoeg hebt genoten van alle buitenactiviteiten en frisse lucht, vervolgt u uw reis naar The Bluegrass State, oftewel Kentucky.

Bent u een echte sportliefhebber? Beleef dan twee legendarische minuten in sport, de Kentucky Derby!

Moedig de kampioenen aan tijdens de paardenrace en breng een bezoekje aan het platteland van Kentucky waar ze wonen. Neem een kijkje in Bluegrass Music Hall of Fame & Museum in Owensboro en proef diverse whisky’s tijdens de Kentucky Bourbon Trail.

West Virginia kleurt mee in elk jaargetijde

West Virginia 

De schilderachtige staat

Stap in uw huurcamper of –auto en rijd de schilderachtige staat West Virginia in. Deze staat kleurt mee in elk jaargetijde en biedt u adembenemende vergezichten.

Van avontuurlijke activiteiten voor de echte outdoor enthousiast tot harmonieuze rust. Daarnaast waant u zich op een filmset tijdens het bezoeken van de diverse idyllische plaatjes die de staat rijk is.

Vanaf Morgantown in West Virginia is het circa 3,5 uur rijden naar Washington D.C. waar u met een rechtstreekse vlucht naar Nederland kunt vliegen. 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding