Special Mei

Valencia

Valencia

Valencia is een van de meest levendige bestemmingen in Europa.

Het heeft een bevoorrechte locatie aan de Middellandse Zee en biedt de perfecte combinatie van mooi weer en stranden, geweldige historische bezienswaardigheden en moderne architectuur, diverse winkelmogelijkheden en een fantastisch aanbod aan restaurants en bars om heerlijk te eten of de hele nacht door te dansen.

De beste plannen voor dit voorjaar in Valencia

Het is tijd om buiten van het leven te genieten!

De lente is begonnen! Het weer wordt warmer en de geur van oranjebloesem vult de lucht in Valencia. 

Misschien een openluchtconcert bezoeken of gewoon ontspannen met vrienden op een terras. En met een dagboek vol met evenementen en veel interessante activiteiten die aangeboden worden, is er genoeg te doen om de perfecte vakantie te plannen naar Valencia.

Neem afscheid van de koude winterdagen en verwelkom de lente op één van de vele terrassen die al uitgestald zijn op de pleinen en straten van Valencia. Er is niets beter dan een almuerzo - de typische snack halverwege de ochtend - in de zon op de Tapineria-markt, of een glas horchata op de terrassen van de Plaza de la Reina, Plaza de la Virgen of de Colon-markt.

Valencia één van de vele terrassen

Op het terras aan de jachthaven

...of een gewoon een luie strandstoel 

Als u liever bij de zee bent, kunt u een drankje doen op het terras van Malabar bij het Veles e Vents-gebouw of een van de andere bars en restaurants langs de boulevard en de jachthaven van Valencia.

U kunt ook gewoon een strandstoel huren en ontspannen met een goed boek op het strand van Malvarrosa of Cabanyal.

Valencia strand Malvarrosa of Cabanyal

Concerts on the Bandstand &  A Lake of Concerts

Live muziek in Valencia

Naast de zon en de zeewind kunt u in de jachtgaven ook genieten van livemuziek. Het evenement Concerts on the Bandstand is weer een jaar terug met rock-, pop-, funk-, jazz- en folkgroepen die op zaterdagen om 11:30 uur optreden en traditionele lokale bands die op zondagen tot het middaguur optreden.

De studenten van Valencia Campus van het prestigieuze Berklee College of Music zullen dit voorjaar ook diverse straatoptredens geven. Mis ook A Lake of Concerts niet, elke vrijdag gratis optredens vanaf 20:00 uur op een speciaal podium op de vijvers buiten het Prince Felipe Science Museum (vanaf 4 mei).Prachtige bezienswaardigheden in Valencia

Er nog veel meer culturele opties in Valencia...

Heeft u al eens gehoord van het nieuwe culturele centrum Bombas Gens? Naast kunst- en fototentoonstellingen, kunt u nu ook de middeleeuwse wijnkelder bezoeken.

Intussen heeft IVAM, het grootste museum voor moderne kunst van Valencia, tot 17 juni een fantastische Miró-tentoonstelling. En werken van Okuda San Miguel, de Spaanse kunstenaar die de gemeentelijke “falla” van dit jaar ontwierp voor de Plaza del Ayuntamiento, is tot 27 mei te zien in het Centre del Carme.Bezoek musea in Valencia

Wilt u meer actie?

De lente is een ideale tijd om te gaan joggen in de Turia-tuinen, te genieten van watersport of een fietstocht in de stad, voordat het te warm wordt.

We zien u deze Lente graag in Valencia!

Valencia geniet van een fietstocht of watersport

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding