Special Mei

Sunny Cars

Sunny Cars

€ 25 korting op all-in autohuur

Nog geen huurauto geboekt voor uw (zomer)vakantie? Boek nu via ons uw all-inclusive huurauto van Sunny Cars en ontvang € 25 korting!
De kortingsactie is geldig voor nieuwe boekingen die gemaakt zijn in de maand mei met een minimale huurperiode van 3 dagen.

Niet alleen geldig bij Europese bestemmingen maar wereldwijd!

Sunny Cars huurauto is de ideale manier om uw vakantieland te ontdekken

Een huurauto is de ideale manier om uw vakantieland te ontdekken

U kunt in alle vrijheid rondrijden, zelf bepalen wanneer u ergens heen gaat en hoe lang u daar blijft. Een halve dag naar dat Instagrammable baaitje en even een uurtje naar die fraaie toren – of daar toch maar blijven plakken want er zit zo’n fijn terras bij: het is helemaal aan u en hoe uw pet staat.

Bovendien is het vaak veel voordeliger, flexibeler én meer ontspannen dan telkens dure georganiseerde excursies boeken.

Geen extra verzekeringen afsluiten

Alles vooraf geregeld en betaald!

U boekt uw auto dus voor een heldere all-in huurprijs, zonder verborgen kosten. Alles wat u nodig heeft, is vooraf geregeld en betaald. Dus gegarandeerd géén extra kosten ter plaatse. Probeert de plaatselijke verhuurder u een extra verzekering te verkopen? Dan verkoopt u hem gewoon ‘nee’ terug want u bent al optimaal verzekerd.

Sunny Cars huurauto op maat

All-in is bij Sunny Cars écht all-in

Als u via ons een all-inclusive huurauto van Sunny Cars boekt, toert u ook nog eens 100% zorgeloos.

Want alle benodigde verzekeringen zijn standaard inbegrepen. Zelfs glas-banden-bodem-dakschadedekking en een aanvullende WA van € 7,5 miljoen. In de meeste gevallen is het eigen risico al afgekocht, maar als verhuurders ter plaatse een eigen risico hanteren, betaalt Sunny Cars dit altijd terug.

Sunny  Cars huurauto inclusief verzekeringen

De huurauto op maat

Alleen voor extra’s zoals een kinderzitje of GPS betaalt u de lokale verhuurder een toeslag. U kunt uw huurauto helemaal op maat maken met extra servicepakketten, bijvoorbeeld voor een extra bestuurder, het overslaan van de wachtrij bij de verhuurbalie of huren zonder creditcard of contante waarborg.

Sunny Cars 25 euro korting mei 2018

Boek bijtijds

Zorg voor maximale keuze

Het is verstandig om uw huurauto bijtijds en vooraf, vanuit Nederland, te boeken. Dan kunt u nog volop kiezen uit autocategorieën. Hoe langer u wacht met reserveren, hoe groter de kans dat uw favoriete autotype niet meer beschikbaar is.

Vooral op populaire zonbestemmingen zijn de auto’s in het hoogseizoen razendsnel verhuurd.

Het fijne is dat u met het reserveren van een huurauto nog nergens aan vast zit. De auto staat standaard 14 dagen in optie, dus u hebt lekker lang bedenktijd. U kunt uw reservering trouwens tot huuraanvang gratis wijzigen (op basis van beschikbaarheid).

Met uw all-in huurauto mag u een onbeperkt aantal kilometers rijden. Ga ervoor en geniet ervan!

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding