Special Mei

Scherpe aanbiedingen bij The Travel Club Neckerman

Zeer scherpe aanbiedingen bij The Travel Club/Neckermann Reizen

Neckermann Reizen heeft momenteel zeer scherpe aanbiedingen op populaire zonbestemmingen. Heef u uw (last minute) vakantie nog niet geboekt, wees er dan dus snel bij!

 Neckermann

Voor last minutes biedt Neckermann gratis vluchten aan voor iedere 2de persoon, bij vertrek van 28 april t/m 14 mei 2017. Deze actie is te boeken van tot en met 10 mei en is van toepassing op diverse bestemmingen met verschillende vertrekdata, met een reisduur van 7 nachten.

*Vraag uw reisagent naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Naast bovenstaande last minute aanbiedingen biedt de organisatie flinke kortingen tot wel € 150,- per persoon op het gehele aanbod naar de populaire zomerbestemmingen Spanje en Portugal! De korting is van toepassing op de populairste vertrekmaanden Juli en Augustus en is nog te boeken tot en met 10 mei 2017. Vraag uw reisagent naar de pareltjes waar momenteel flinke kortingen voor gelden.

Logo Neckermann

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

Zoek & Boek in Scherpe aanbiedingen bij Neckerman

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding