Special Mei

Sani Resort

Sani Resort

Een luxueus landschap dat zich uitstrekt over geurige dennenbossen, gouden zandstranden en kristalhelder water

Sani Resort biedt de meest luxueuze setting voor een intiem en exclusief verblijf met z’n tweetjes of een fantastische vijfsterren familievakantie, samen waardevolle tijd doorbrengen en blijvende herinneringen creëren.

Hier kunt u de bossen in gaan en genieten van de natuurlijke omgeving en van de zon op zeven prachtige stranden, uzelf nieuw leven inblazen in een van de vijf unieke spa's, deelnemen aan een brede waaier van sportieve en georganiseerde activiteiten, genieten van zoveel fantastische entertainment en uzelf verwennen met een keuze uit veertig buitengewoon geweldige restaurants en bars.

Jonge voetballertjes halen hun hart op in Sani Resort op de football academy dankzij de samenwerking met Chelsea Football Club.

Sani is vooral een plek waar u kunt ontspannen, verjongen en gewoon plezier kunt hebben met familie, vrienden en uw dierbaren.

Sani Resort Chalkidiki

Een unicum in Griekenland

Op het schiereiland Chalkidiki ligt Sani Resort. De aanvlieghaven is Thessaloniki.

Het resort bestaat uit vijf internationaal bekroonde vijfsterrenhotels, op loopafstand van elkaar en toch ver genoeg om een gevoel van individualiteit en privacy te creëren. Het kloppend hart van Sani Resort is de eigen jachthaven, Sani Marina omringd door klassevolle restaurants, bars en boetieks.

"met z’n tweetjes of een fantastische vijfsterren familievakantie"

Elk van de vijf hotels heeft een eigen unieke persoonlijkheid: het bruisende Sani Beach, de verfijnde Sani Club, de eigentijdse stijl van Sani Dunes, de ontspannen elegantie van Porto Sani en het exclusieve en intieme Sani Asterias.

Sani luxe Resort

SANI DUNES

Exclusief aanbod

Profiteer nu exclusief 5% extra korting, bovenop de reeds lopende korting van 15% voor uw verblijf in dit hoogstaande all inclusive resort

Naast deze korting ontvangt u bovendien:

  • Bij verblijf in een suite: Chauffeur-driven Experience 
  • Voor alle type verblijven: Sunset Cruise and Dine Around (22 restaurants)

Deze extra korting is geldig indien u boekt vóór 15 mei 2019 en verblijft in de periode 1 - 14 juni en 29 juni - 8 juli

Gratis verblijf kinderen

Tevens geniet u bij Sani Dunes van speciale kinderkorting. 

Verblijft u in de perdiode 1 juni - 2 november in een "Double room private Garden", verblijft er 1 kind gratis!

Vraag naar de voorwaarden.  

Sani Resort, met z'n 2-en of met het hele gezin

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Sani Resorts boekt u bij uw reisagent

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding