Special Mei

OAD Reizen met de bus, niets dan voordelen

Reizen met de bus, niets dan voordelen! 

Stap in en laat u brengen naar de mooiste plekjes in Europa.

Special MEI

Geen werk met het uitstippelen van een route, opzien tegen het rijden en tijdens de lunch heerlijk genieten van een wijntje of biertje; hoe fijn is dat? Een deskundige eigen Oad chauffeur brengt u niet alleen van A naar B, maar is ook reisleider én gastheer.

Bij het aan boord stappen van de bus begint uw vakantie. Zak lekker onderuit in een comfortabele stoel, geniet van het uitzicht onderweg en laat het u aan niks ontbreken.

Reizen per bus is erg comfortabel. Voor maximaal comfort, luxe en veiligheid, kiest u voor de luxe Excellent bus. Zoals een klant omschreef; dit is een vijfsterren hotel op wielen’’. Wat is er nog leuker dan het ontmoeten van nieuwe mensen en de vakantiepret direct met uw reisgenoten te kunnen delen?

Ondanks de luxe van busreizen, is de bus een voordelige manier van reizen. O.a. benzine-, tolkosten of luchthavenbelasting bespaart u. Bovendien is een busreis ook nog eens een heel milieuvriendelijk manier van reizen. Voordelen genoeg!

WIJ INSPIREREN U GRAAG MET…

Kies bijvoorbeeld voor de prachtige busreis door Italië, Bloemenrivièra & Cote d’Azur die u meeneemt langs chique badplaatsen als Menton, Nice en Antibes. In Monaco vergaapt u zich aan de luxe jachten en van het uitzicht op de azuurblauwe zee.

Bent u een echte kunst en cultuur liefhebber? Ga dan met ons mee op 10-daagse ontdekkingstocht door Wenen, Wienerwald & Bratislava.

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de prachtige reis, De mooiste nationale parken van Kroatië. Tijdens de 10 daagse busreis bezoekt u maar liefst vier van de acht nationale parken die het land rijk is.

Special MEI Wenen

Wilt u iets dichter bij huis blijven dan is de 5 daagse busreis naar de Belgische Ardennen, Luxemburg & Parijs iets voor u. U maakt bijzondere excursies naar het schilderachtige Dinant, de oude stad Trier, UNESCO stad Luxemburg en wereldstad Parijs.

Wij hopen dat u dit jaar (weer) voor The Travel Club & Oad kiest, zodat u op een comfortabele en bijzondere manier een Europese bestemming kunt ontdekken. De ervaren chauffeurs en reisleiders staan al voor u klaar. 

Logo OAD

Bent u nieuwsgierig geworden naar de busreizen die The Travel Club te bieden heeft? Neem dan contact op met uw persoonlijke reisadviseur 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding