Special Mei

Meliá Hotels International

Meliá Hotels International

Meliá Hotels International is opgericht in 1956 in Palma de Mallorca, Spanje.

Melia Hotels

Meliá Hotels International is een van de grootste hotelbedrijven in de wereld en de grootste hotelketen in Spanje met zowel resort- als stadshotels.

Het bedrijf heeft momenteel meer dan 370 hotels in 43 landen en 4 continenten. De hotels zijn ontworpen om elke gast tevreden te stellen bij elke gelegenheid: de verschillende merken bieden alles van de meest exclusieve luxe tot familievakanties. 

Zie hieronder de zes merken van Melia Hotels met enkele voorbeelden van de beste hotels in Europa. 

PREMIUM HOTELS

Gran Meliá Hotels & Resorts: Traditionele luxe met avantgarde-stijl. Gran Meliá heeft een exclusieve reeks hotels en resorts ontworpen om zelfs de meest veeleisende reizigers te voldoen. 

Bijvoorbeeld: Gran Meliá Rome. 5* hotel in hartje Rome met uitzicht op Vaticaanstad. Het hotel heeft een eigen buitenzwembad en spa. 

Me by Meliá: nauwgezet ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest hedendaagse gasten: mensen die reizen zien niet alleen als een reis maar ook als verlenging van hun levensstijl. Geniet van leven, reizen, werk en zaken als onderdeel van dezelfde reis. 

Bijvoorbeeld: ME London. Gelegen aan The Strand vlakbij SoHo. Heeft een prachtig elegant restaurant: STK London. 

UPSCALE HOTELS

Meliá Hotels & Resorts: met meer dan 90 hotels in grote steden en toeristische bestemmingen ter wereld, staat Meliá Hotels & Resorts voor de perfecte combinatie van design en functionaliteit en bevoorrechte locatie in de top toeristische en zakelijke bestemmingen. 

Bijvoorbeeld: Meliá Paris la Defense of Meliá Vienna. Centraal gelegen hotels in de mooiste steden van Europa! 

Innside by Meliá: Urban lifestyle hotels voor business en leisure. 

Bijvoorbeeld: INNSIDE Hamburg Hafen (4* Superior) Opening in augustus 2017 

MIDSCALE HOTELS

Tryp by Wyndham: Meer dan 90 hotels in steden als Barcelona, Madrid, Parijs, New York en São Paulo. Own the City! 

Bijvoorbeeld: Tryp Barcelona Apolo Hotel. Gelegen op 20 minuten lopen van het strand. Aan de voet van de Montjuïc. 

Sol by Meliá: Resorthotels voor ultiem vakantieplezier in topbestemmingen zoals de Middellandse Zee, het Caribisch gebied en de Canarische Eilanden 

Bijvoorbeeld: Sol Katmandu Park & Resort. Gelegen in het gelijknamige attractiepark. Beschikt over 3 zwembaden en een gevarieerd animatieprogramma.

Logo

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding