Special Mei

KLM breidt haar netwerk uit

KLM breidt haar netwerk uit met een aantal bijzondere Europese bestemmingen 

Special MEI

Naast deze nieuwe bestemmingen heeft KLM een groot wereldwijd netwerk waarbij nagenoeg alle belangrijke bestemmingen in de wereld en Nederland met elkaar worden verbonden. Vraag uw Travel Agent naar de mogelijkheden! Ontdek ze allemaal: Gdansk, Cagliari, Porto, Catania, Graz, Split en Malaga. Gaat u voor een strandvakantie of een stedentrip? Er is voor ieder wat wils! 

Split

Special MEI Split

Split ligt op een klein schiereiland in de Adriatische Zee en is een van de belangrijkste havenplaatsen van Kroatië.
Struin door het prachtige historische centrum, met als hoogtepunt het paleis van Diocletianus, en stap vervolgens op de veerboot naar de mooie Dalmatische eilanden voor de kust.  

Malaga

Special MEI Malaga

Malaga is een van de belangrijkste havensteden aan de Spaanse Costa del Sol.
Het heerlijke weer, het geboortehuis van Pablo Picasso, de chique winkelstraat Calle Larios en de grootste concentratie golfbanen ter wereld maken Malaga een populaire toeristische bestemming. Verblijf in één van de vele hotels aan de Costa del Sol voor de ideale strandvakantie. 

Gdansk

Special MEI Gdansk

Deze oude stad wordt gezien als een van de mooiste steden van Polen en is vervuld van historie.
Vanaf een van de vele terrasjes kunt u genieten van de zestiende en zeventiende-eeuwse Nederlandse architectuur. Na een nacht in het bruisende uitgaansleven rust u uit op een van de stranden.  

Cagliari

Special MEI Cagliari

Cagliari, de hoofdstad van Sardinië, barst van de bijzondere en unieke plekken.
Neem de wijk Castello, nog gedeeltelijk omringd door de oude stadsmuren. Vanaf één van de twee torens bij de ingang, de Torre di San Pancrazio, heeft u een prachtig uitzicht over de Golf van Cagliari. 

Porto

Special MEI Porto

Porto is een van de populairste toeristische bestemmingen in Europa, met vier UNESCO Werelderfgoedlocaties.
Dwaal door de smalle steegjes van de oude wijk Ribeira, geniet van Portugese tapas en proef port in een van de porthuizen in Vila Nova de Gaia.  

Catania

Special MEI Catania

Aan de voet van de vulkaan de Etna, op het eiland Sicilië, ligt Catania.
Lavaresten van een uitbarsting in de zeventiende eeuw zijn nog overal terug te vinden in het prachtige historische centrum. In de barokke architectuur is creatief hergebruik van de resten overal terug te zien.  

Graz

Special MEI Graz

De middeleeuwse binnenstad van het Oostenrijkse Graz is rijk aan historie en staat sinds 1999 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.
Midden in het centrum vindt u het Kunsthaus: een museum en architectonisch kunstwerk. Vanaf de Uhrturm (klokkentoren) heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Logo KLM 

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding