Special Mei

Club MED Dé All-Inclusive specialist

Club Med & The Travel Club...

Dé All-Inclusive specialisten voor onder andere Frankrijk en Italië 

Welkom in het land van de Etna waar steile straatjes en fleurige pleinen uitkomen op de Middellandse Zee..

Langs de geplaveide straatjes van het Villaggio staat de bougainville in bloei. In Kamarina is aan spel en sport voor groot en klein geen gebrek. Dit resort wordt niet voor niets het Mekka van sport en conditie genoemd.

Wij beschikken hier over 25 tennisbanen, waar liefhebbers hun techniek kunnen verbeteren tijdens een les of cursus*. Waaghalzen en wie van een beetje sensatie houdt, laat zich aan de vliegende trapeze door de lucht zwaaien. En op zee. Op zee kunt u bijvoorbeeld catamaranzeilen.

Terwijl uw kinderen zich uitleven in de circusschool of op het voetbalveld, kunt u de apparaten van fitnesszaal te lijf gaan of heerlijk tot rust komen in de Spa* van Decléor. 

Opio in de Provence, Frankrijk: 

Het landschap in de hoogvlakte van Valbonne, boven Cannes, is typisch Provençaals met de bekende lavendelvelden, olijfgaarden en dennenbossen. Tussen bergen en zee beleeft u de perfecte zonvakantie met het hele gezin.

De gerenoveerde kamers liggen in Provençaalse huisjes aan schaduwrijke straatjes en pleinen.

Opio in de Provence is een sportief resort, geschikt voor gezinnen met kinderen. Het heeft een compacte 9-holes golfbaan*, drie zwembaden, tennisbanen en een Club Med Spa* by CARITA voor wie ontspanning en nieuwe energie zoekt tijdens de vakantie in de Provence.

Special MEI Club MED

Nieuw deze zomer in Opio is het CREACTIVE by Cirque du Soleil platform. Waar getrainde circusartiesten u en uw kinderen de trucs en magie van het circus leren. Ook hebben wij de restaurants een make-over gegeven. Maak u klaar voor het vernieuwde Opio en de vakantie van uw dromen! 

Wilt u meer weten over het unieke Club Med concept? Neem dan contact op met uw reisagent

Logo Club Med 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding