Special Mei

Cruise Travel

Cruise Travel

Het enige wat u hoeft te doen, is puur genieten!

Geniet deze zomer van de mooiste Europese bestemmingen!

Van de vele sferen en culturen aan de West-Middellandse Zee tot de unieke Oostzee met St. Petersburg. Tijdens uw cruise doet u meerdere bestemmingen aan terwijl u maar één keer uw koffer hoeft uit te pakken.

Cruise met NCL naar Helsinki

Bent u deze zomer toe aan een unieke ervaring?

Cruisen is hiervoor de beste optie!

Samen met Norwegian Cruise Line en MSC Cruises heeft Cruise Travel de mooiste twee zomercruises samengesteld. Cruise naar de meest indrukwekkende bestemmingen op de 4+ sterren schepen. De moderne schepen bieden talloze faciliteiten, vervelen zit er dus niet bij.

Wanneer u niet aan het genieten bent van één van de bestemmingen, kunt u aan boord heerlijk eten in één van de restaurants, een voorstelling bijwonen in het theater of compleet tot rust komen in de sauna.

Cruise met MSC naar Barcelona

West-Middellandse Zee

Zonnige stranden en Oosterse sferen

Aan de westelijke Middellandse Zee lonken zonnige stranden, mondaine steden en Oosterse sferen.

Tijdens een cruise naar de zuidkant van Italië komt u in steden als Napels in aanraking met allerlei Italiaanse kunstschatten – en de temperamentvolle en smakelijke moderne Italiaanse cultuur natuurlijk.

Cruise door naar Barcelona, de stad van Gaudí met zijn Park Güell en Sagrada Familia. Buiten alle architectuur om is het ook een stad vol straatleven, met als bruisend middelpunt Las Ramblas.

La Valetta in Malta mag niet aan uw reis ontbreken. Sommige paleizen doen Spaans of Italiaans aan, terwijl andere duidelijk Moorse invloeden hebben.

Cruiseschip MSC Seaside

Aanbod – MSC Cruises

MSC Seaview ****+

Vertrek: Wekelijks 23 juni tot en met 10 november

Aantal dagen: 8

Vaargebied: West-Middellandse Zee

Prijs: € 949,00 p.p. (gebaseerd op 8 september)

Cruise met NCL naar Kopenhagen

Oostzee & St. Petersburg

Een cruise reis langs uiteenlopende culturen.

De route vaart langs een de Noord-Europese hoofdsteden Kopenhagen en Helsinki. Beide hebben ze een enorme culturele rijkdom te bieden, zoals het schilderachtige Nyhavn in Kopenhagen en de moderne architectuur van Helsinki.

In het Oosten wacht Rusland met Sint-Petersburg en natuurlijk de Hermitage. Een verzameling van drie miljoen kunststukken van onder andere Rembrandt, van Gogh, Gauguin en Da Vinci laat de glorietijden van deze voormalige Russische hoofdstad herleven.

Cruiseschip NCL Breakaway

Aanbod – Norwegian Cruise Line

Norwegian Breakaway ****+

Vertrek: Iedere 10 dagen van 11 mei tot en met 23 september

Aantal dagen: 10

Vaargebied: Oostzee & St. Petersburg

Prijs: € 1.029,00 p.p. (incl. fooien, gebaseerd op 20 mei)

 The Trave Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding