Special Mei

Auto huren in Portugal

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Auto huren in Portugal: 100% zorgeloos

Veelzijdig Portugal vraagt om fijne road trips.

Natuurlijk wél in een huurauto die u en uw reisgezelschap vrijheid en zorgeloosheid biedt. Bij Sunny Cars huurt u een All-inclusive auto zodat u heerlijk kunt rondtoeren door Portugal. Gevalletje schade of diefstal? Geen zorgen: schade- en diefstalverzekering zijn inbegrepen en bij schade betaalt Sunny Cars het eigen risico terug. Een prettige garantie voor een vakantie in Portugal zonder zorgen!Special Mei

Waar vindt u zorgeloze autoverhuur in Portugal?

Special Mei Sunny Cars

Sunny Cars biedt u vrijheid om een auto te huren in Portugal (vaste land) op meer dan 70 bestemmingen. Maar ook op de Azoren en Madeira kunt u eenvoudig een All-inclusive auto huren. Wilt u zo snel mogelijk Portugal gaan ontdekken per huurauto? Haal dan uw huurauto op bij het vliegveld. De autoverhuurder waarmee we samenwerken hebben allemaal een balie in de aankomsthal of iets verderop.

U hebt ook de keus om uw huurauto op te halen bij een stadskantoor in Portugal. Deze bevinden zich op verschillende adressen in een stad of op een treinstation. Handig voor als u eerst een paar dagen wilt relaxen!

Premium service in Portugal

Kiest u voor het ophalen van de huurauto op het vliegveld? Dan kunt u profiteren van royale extra’s met het Premium pakket. Uw vakantie in Portugal start nog sneller als u het Premium pakket boekt, omdat u het huurcontract vooraf online invult. U hebt ter plaatse dus niet te maken met een wachtrij, deze kunt u overslaan. Daarnaast krijgt u gegarandeerd een jonge huurauto mee (< 1 jaar of < 25.000 km) en geldt de klantvriendelijke FF-tankregeling (vol-vol).

Logo

Direct zorgeloos een huurauto reserveren? Dit kan eenvoudig op de Homepage van uw reisadviseur door te klikken op 'Een huurauto boeken'

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding