Special Maart

Silverjet - Verrassend Europa

‘Verrassend Europa’ met Local Colours 

powered by Silverjet Vakanties

Bent u voor uw vakantie op zoek naar kleinschalige en unieke boutique hotels met een eigen karakter, gelegen in een natuurlijke omgeving en ver weg van alle drukte? Maak dan kennis met Local Colours en proef de lokale sfeer in o.a. Griekenland en Portugal.

Onontdekt Alonissos

Alonissos

Dit is misschien wel één van de mooiste eilanden van de Griekse Sporaden. Het unieke ‘Marine Park’ met haar fascinerende onderwaterwereld is een beschermd natuurgebied, waar u monniksrobben en dolfijnen tegen kunt komen. Tip: combineer dit eiland met Skiathos (u wellicht bekend van de film ‘Mamma Mia’).

Skiathos

4* Marpunta Resort

Dit hotel is een ecologisch paradijs, gelegen op een ongerept schiereiland in het zuidwesten. Omringd door pijnbomen en drie privéstranden. Het is gebouwd in de lokale stijl van een traditioneel vissersdorp en de chef-kok verrast u met heerlijke gerechten bereid lokaal geteelde en geproduceerde ingrediënten.

4* Marpunta Resort

Authentieke Algarve

De charme van het oostelijke deel van de Algarve proeft u in de pittoreske stadjes te midden van olijf- en wijngaarden. Een groot deel van de hoogtepunten uit de regio komt samen in het natuurgebied Ria Formosa. Een 60 kilometer lange lagune met de meest bijzondere flora en fauna gelegen tussen Faro en Tavira. Tip: vanuit hier rijdt u gemakkelijk naar het Spaanse Sevilla.

4* superior Vila Monte Farmhouse

Landinwaarts, in een rustige omgeving (vlakbij Ria Formosa) ligt een werkelijk prachtige ‘Farm House’ op u te wachten. Het authentieke karakter gecombineerd met toegankelijke luxe geeft deze accommodatie een bijzondere sfeer. Tijdloze eenvoud met Boho-chique en trendy elementen maken dit een prettig hotel; een echte hideaway voor koppels of families die in een ruimtelijke omgeving van een ontspannen vakantie willen genieten.

4* superior Vila Monte Farmhouse

Kies uit de vele mogelijkheden

Uw persoonlijk reisadviseur is volledig op de hoogte van het Local Colours aanbod. Vraag naar de mogelijkheden in Griekenland, Italië, Spanje en Portugal of één van de andere Silverjet brochures.

Silverjet boekt u bij uw reisagent

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding