Special Maart

Incento - Treinreizen Australië en Nieuw Zeeland

Treinreizen Australië en Nieuw Zeeland

Een fantastische rondreis in internationaal gezelschap over het spoor langs vele bezienswaardigheden

Treinreizen Australië en Nieuw Zeeland - Een fantastische rondreis in internationaal gezelschap over het spoor langs vele bezienswaardigheden van Australië

Australië en The Ghan

Een fantastische rondreis in internationaal gezelschap over het spoor langs vele bezienswaardigheden van Australië, zoals Katherine National Park en Alice Springs. Een prachtige treinreis met de legendarische Ghan van Alice Springs naar Adelaide is één van de hoogtepunten. The Ghan neemt zijn reizigers mee langs verspreid liggende nederzettingen, door schitterende woestijnlandschappen, langs zoutmeren en rode rotsformaties naar het hart van de “outback”. 

Treinreizen Australië en Nieuw Zeeland – Een fantastische rondreis in internationaal gezelschap over het spoor langs vele bezienswaardigheden

Vrije tijd om de steden om Melbourne & Sydney te verkennen maken deze vakantie compleet.

  •  Inclusief 4 schitterende spoortrajecten
  •  Great Barrier Reef
  •  Uluru, dineren onder de sterrenhemel
  •  Great Ocean Road en Philip Island
  •  Reis in internationaal gezelschap 

Vertrekdatum 30-10-2018

Reisduur: 23 dagen / 22 nachten. Reissom vanaf € 8090 pp. (inclusief vluchten) 

Avonturen in Nieuw Zeeland

Adembenemende uitzichten en spectaculaire landschappen ontvouwen zich voor u tijdens deze rondreis in internationaal gezelschap door het land van onze ‘tegenvoeters’. Ontdek de stomende geisers, ontzagwekkende gletsjers, bodemloze fjorden en groene wouden op het Noorder- en Zuidereiland van Nieuw Zeeland. U maakt trips met historische treinen en met de beroemde TranzAlpine. Ook een cruise op Lake Wakatipu staat op het programma.

  •  Schitterende treinroutes
  •  Adembenemende landschappen
  •  Cruise Milford Sound
  •  Franz Josef Gletsjer
  •  Reis in internationaal gezelschap 

Vertrekdatum 18-11-2018

Reisduur: 22 dagen / nachten. Reissom vanaf € 7205 pp. (inclusief vluchten) 

Great Rail Journeys zijn rondreizen met Engelse begeleiding en overwegend Engelse medereizigers, waarbij altijd verschillende treintrajecten in de route zijn opgenomen. Er worden tal van excursies per bus of boot gemaakt en de reizigers overnachten vaak in hotels. Het reisschema biedt tevens voldoende ruimte om de eigen interesses te volgen. Incento werkt samen met het Britse Great Rail Journeys, één van de grootste treinreisorganisaties ter wereld.

Treinreizen Australië en Nieuw Zeeland – Great Rail Journeys zijn rondreizen met Engelse begeleiding

Incento

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding