Special Maart

Sunny Cars - Ontdek Spanje met een all-in huurauto

Ontdek Spanje met een all-in huurauto van Sunny Cars

Zorgeloos rondrijden!

Córdoba, Spanje

Wilt u dit jaar vakantie vieren in Spanje? Ideaal, want iedere regio in Spanje heeft z’n eigen charme en die ontdekt u het beste met een huurauto. Spanje is niet voor niets al jaren een van de populairste autohuurbestemmingen! Geen enkel verstopt baaitje of pittoresk dorpje hoeft te worden overgeslagen. U ontdekt de lekkerste tapasrestaurantjes en slaapt in prachtig gelegen haciënda’s en paradores. En dat doet u allemaal in alle vrijheid, want met een huurauto kunt u gaan en staan waar en wanneer u wilt. Een mooie roadtrip door Andalusië, even boodschappen doen of een uitstapje maken naar een andere stad? Dat kan allemaal! Bovendien bent u bij Sunny Cars optimaal verzekerd dankzij de all-in formule. Zorgelozer de weg op kan bijna niet!

Sunny Cars werkt met vele lokale verhuurpartners samen waarvan de kwaliteit gegarandeerd wordt. U boekt een huurauto tegen een heldere all-in prijs, zonder verborgen kosten. Zo rijdt u 100% zorgeloos rond. Alle benodigde verzekeringen en terugbetaling van het eigen risico zijn inbegrepen, maar ook glas-banden-bodem- en dakschadedekking, PAI-verzekering en een extra WA-dekking van € 7,5 miljoen. Bovenop dit all-in product kunt u nog kiezen voor extra services of accessoires die uw autohuur comfortabeler maken. Alles wat u nodig heeft, is dus vooraf geregeld en betaald. Dus gegarandeerd géén onverwachte extra kosten ter plaatse. Probeert de plaatselijke verhuurder u toch een extra verzekering te verkopen? Dan kunt u met een gerust hart “nee” zeggen.

Tip: Gaat u roadtrippen? Overweeg dan een one way. Zo heeft u de mogelijkheid om de huurauto op locatie A op te halen en weer in te leveren op locatie B. Zo kan de vakantie nog afwisselender worden gemaakt!

Andalusië en Malaga

Sunny Cars boekt u bij uw reisagent

 Direct zorgeloos een huurauto reserveren? Dit kan eenvoudig op de Homepage van uw reisadviseur door te klikken op 'Een huurauto boeken'.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding