Special Maart

Ethiad - Ontdek meer van Australië en Nieuw-Zeeland met de Airpass

Ontdek meer van Australië en Nieuw-Zeeland met de Airpass

Ontdek meer van Australië en Nieuw-Zeeland met de Airpass

Als u op reis gaat met Etihad Airways, is de Airpass van Australië en Nieuw-Zeeland een handige manier om al uw interne vluchten in één reservering te boeken.

Airpass

Met de Airpass kunt u eenvoudig genieten van meer van Australië en Nieuw-Zeeland terwijl u geniet van de flexibiliteit om uw data of routes op elk gewenst moment te kunnen wijzigen. 

Interne vluchten zijn met Etihad's partners Virgin Australia en Air New Zealand en kunnen uit maximaal tien vluchten bestaan.

Ontdek meer van Australië en Nieuw-Zeeland met de Airpass - Boek een Etihad Airways-vlucht naar Australie of Nieuw-Zeeland

Hoe werkt het?

  1. Boek een Etihad Airways-vlucht naar Australië of Nieuw-Zeeland.
  2. Kies waar u in Australië of Nieuw-Zeeland nog meer wilt vliegen en combineer uw vluchten op een manier die bij u past. *
  3. Als u van gedachten verandert over waar u naartoe wilt reizen of wanneer, is het eenvoudig om uw interne vluchten te wijzigen. 

* Prijzen verschillen op basis van de bestemmingen die u kiest. De toegestane hoeveelheid bagage is afhankelijk van de gekozen tariefkeuze 

Voordelen

  • Gemak: al uw vluchten kunnen met één boeking worden gemaakt, maar er moet een afzonderlijk Airpass-ticket worden uitgegeven in combinatie met het internationale ticket.
  • Flexibiliteit: verander uw reisdata of routes op elk gewenst moment.
  • Budgetteren: vooraf boeken betekent dat de kosten voor uw reis worden betaald. 
  • Beloningen: verdien en verzilver mijlen met alle drie loyaliteitsprogramma's: Etihad Guest, Velocity Frequent Flyer en Air New Zealand Airpoints.

Kies hoeveel u wilt zien

Selecteer tussen twee tot tien enkele vluchten vanuit de tabel. U kunt elke combinatie van vluchten in beide richtingen boeken, om aan uw reisbehoeften te voldoen.

Ontdek meer van Australië en Nieuw-Zeeland met de Airpass – Combineer uw vluchten op een manier die bij u past

Tussenstop in Abu Dhabi

Twee vakanties zijn beter dan één, dus waarom zou u geen tussenstop in Abu Dhabi boeken? Etihad biedt geweldige stopover-opties:

  • Abu Dhabi 2-voor-1 tussenstop: boek een verblijf van twee nachten in Abu Dhabi en ontvang de tweede nacht gratis! Kies uit meer dan 60 hotels en 2-voor-1 deals voor een breed scala aan activiteiten.
  • Premium tussenstop: onze Business Class-gasten ontvangen een gratis overnachting en onze First Class-gasten krijgen twee gratis overnachtingsmogelijkheden.
  • Transit Stopover van Abu Dhabi: heeft u zes tot twaalf uur transittijd? Kies voor een rondje golf of een dagje toegang tot het zwembad voor slechts USD 40.

Ontdek wat u kunt doen tijdens een stop van 48 uur in Abu Dhabi

* Prijzen verschillen op basis van de bestemmingen die u kiest. De toegestane hoeveelheid bagage is afhankelijk van de gekozen tariefkeuze

Ethiad Airways

Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding