Special Maart

Norske Ontdek & beleef een zomer in Noorwegen!

 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1

Ontdek & beleef een zomer in Noorwegen!

Uitgebreide keuze uit ruim 200 accommodaties in de bergen, aan de fjorden, in het noorden en in de steden van Noorwegen.

beleef een zomer in Noorwegen

De zomer is het meest populaire jaargetijde om Noorwegen te ontdekken. Vanwege het vele daglicht tijdens de zomermaanden is er dag en nacht altijd veel te beleven.

Bloemen komen volop tot bloei en indrukwekkende watervallen eindigen hun weg met klaterend geweld in zee. Dit alles biedt het perfecte decor voor een heerlijke zomer in Noorwegen. Boven de Poolcirkel  is het natuurlijke fenomeen de Middernachtzon te aanschouwen. De stralende zonneschijn dringt door de heldere Arctische lucht en doopt kusten, fjorden en bergen om tot vurig rood, zacht roze en goudgele tinten.

Noorwegen per auto

De beste manier om een zomer in Noorwegen te beleven is door een autotour (of fly & drive reis) te maken door verschillende regio’s en met verblijf in hotels, vakantiewoningen en/of kampeerhutten.  De ruim 50 autotours van Norske zijn met zorg samengesteld voor een optimale belevenis langs de Noorse hoogtepunten en bezienswaardigheden met vele activiteiten en voor ieder budget.  Naast de samengestelde autotours is er een uitgebreide keuze uit ruim 200 accommodaties in de bergen, aan de fjorden, in het noorden en in de steden van Noorwegen.Met deze ‘bouwstenen’ kan voor iedereen de perfecte  reis-op-maat worden samengesteld.

Comfortabel genieten per trein

Comfortabel genieten per trein

Reizen met de Noorse Spoorwegen is een bijzondere ervaring. Per spoor langs weidse vlaktes, kronkelende rivieren, prachtige fjorden en hoge bergtoppen. Een unieke ervaring voor diegenen die optimaal willen genieten van het voorbijtrekkende landschap. In de treinreizen van Norske zijn diverse treintrajecten verwerkt. De Bergensbaan tussen Oslo en Bergen behoort tot de mooiste treinreizen van Europa. De reis gaat van Oslo door uitgestrekte bossen al klimmend naar ‘het dak van Noorwegen’, de Hardanger hoogvlakte. Daarna weer dalend richting de zee.

Nieuw in 2017

 • Treinreis Lofoten en Noorse steden, 14-daagse reis inclusief Hurtigruten traject.
 • Treinreis Het beste van twee landen, 12-daagse reis Noorwegen en Zweden.
 • Autotour Härjedalen, 17-daagse combinatiereis Zweden/Noorwegen met telkens één week verblijf in zeer comfortabele vakantiewoningen.
 • Autotour Akershus, 16-daagse rondreis langs de hoogtepunten van Noorwegen met o.a. Bergen, Stavanger en de  Hardangervidda.

Logo

 

foto s: Per Eide, Øyvind Heen, Karl Thomas, Leif Johnny Olestad, Bjarne Riesto, cabday/Foap, Terje Rakke/Nordic life. Visitnorway.com

 

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding