Special Maart

NCL - Norwegian Spirit

Ontdek de Griekse eilanden aan boord van de nieuwe Norwegian Spirit

Stap als een van de eersten aan boord van de volledig gerenoveerde Norwegian Spirit en geniet van de schoonheid van de Griekse eilanden.

Compleet gerenoveerde Norwegian Spirit

Mis het niet: nieuwe zomer cruises van Athene naar de Griekse eilanden met Norwegian Spirit

Het schip is volledig opnieuw ontworpen, van boeg tot achtersteven, met gemoderniseerde en luxueuze passagiershutten, vernieuwde culinaire ervaringen en opnieuw ontworpen bars en lounges.

Maar dat is nog niet alles, want de Norwegian Spirit heeft genoeg activiteiten aan boord om elke minuut van uw cruise te vullen. Zo kunt u een verfrissende duik nemen in het Tivoli-zwembad, compleet met bubbelbaden en talloze ligstoelen, of geniet u van een verwensessie in Mandara Spa.

Aan boord van de Norwegian Spirit

Met Freestyle Cruising van NCL heeft u alle vrijheid om te doen wat u wilt; zo zit u niet vast aan tijdschema’s en creëert u de vakantie zoals u die wilt. Omdat u niet gebonden bent aan vaste dinertijden of vooraf toegewezen zitplaatsen, kunt u kiezen uit talloze opties om te dineren.

Ontdek de ruime selectie aan specialiteiten en gratis restaurants, waar u elke dag uw nieuwe favoriete gerecht aan boord vindt. Kom aan boord en geniet van de schoonheid van de Griekse eilanden. Het geweldige van de Griekse eilanden, Turkije en Israël lokt de cultureel nieuwsgierigen en de mensen die op zoek zijn naar avontuur. U kunt genieten van het prachtige uitzicht op Santorini, een reis maken naar het verleden in het rijke historische Efeze of een onvergetelijke cruise ervaren op weg naar Istanbul.

Vaar met NCL en geniet van de vrijheid en flexibiliteit om op uw manier vakantie te vieren!

AANBOD:

7 dagen Griekse eilanden: Santorini, Mykonos & Istanbul

Vertrek: April tot oktober 2020

Route: Athene (Piraeus), Griekenland – Rhodos, Griekenland – Kusadasi, Turkije – Istanbul, Turkije – Volos, Griekenland – Mykonos, Griekenland – Santorini, Griekenland – Athene (Piraeus), Griekenland

Binnenhut beschikbaar vanaf € 692

Istanbul | Mykonos

7 dagen Griekse eilanden: Santorini, Mykonos & Rhodos

Vertrek: April tot oktober 2020

Route: Athene (Piraeus), Griekenland – Rhodos, Griekenland – Kusadasi, Turkije – Patmos, Griekenland – Mykonos, Griekenland – Argostoli, Kefalonia, Griekenland – Corfu, Griekenland – Santorini, Griekenland – Athene (Piraeus) Griekenland

Binnenhut beschikbaar vanaf € 662

Corfu | Rhodos

7 dagen Griekse eilanden: Santorini, Patmos en Israël

Vertrek: Oktober/november 2020

Route: Athene (Piraeus), Griekenland – Kusadasi, Turkije – Patmos, Griekenland – ontspannende dag op zee – Haifa, Israël – Limassol, Cyprus, Santorini, Griekenland – Athene (Piraeus), Griekenland

Binnenhut beschikbaar vanaf € 849

Santorini

NCL boekt u bij uw reisagent


The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding