Special Maart

Scanbrit Familiereis Denemarken

Familiereis Denemarken

15-daagse autorondreis langs vakantiewoningen inclusief overtocht vanaf € 445 p.p. 

Op relatief korte afstand ligt het knusse en zeer vriendelijke Denemarken. Tussen de heuvels met gele koolzaadvelden vind je vakwerkboerderijen, middeleeuwse kastelen en gezellige stadjes.

Brede zandstranden worden afgewisseld met duinen, wadden en leuke vissersplaatsjes. Het land is ook een waar kinderparadijs!

Familiereis Denemarken

De rondreis ‘Jens’ is een heerlijk ontspannen reis waarbij u eerst helemaal tot rust komt in uw vakantiewoning aan de kust van Lolland en vervolgens via Funen doorreist naar het groene hart van Jutland. Bezoek tijdens deze vakantie het Knuthenborg Safaripark, het kinderparadijs BonBon-Land of ga op zoek naar de Vikingen. De laatste dagen verblijft u bij de kilometers lange stranden aan de westkust van Jutland. Natuurlijk gaat u een dagje naar LEGOLAND®. 

Familiereis Denemarken

Reisperiode en reissom

Vertrek mei t/m september 2017.

Vanaf € 445 per persoon (bij 4 personen), inclusief overtocht Puttgarden-Rødby en 14 nachten in vakantiewoningen o.b.v. logies. 

Dagprogramma

Dag 1 t/m 3                        Rødby, Lalandia Rødby. Ca. 620 km, 3 overnachtingen.

Via de overtocht Puttgarden-Rødby rijdt u naar Lalandia Rødby op de zuidpunt van het eiland Lolland. Het zeer complete vakantiepark heeft naast een groot tropisch zwemparadijs ook een uitgebreid activiteitenprogramma en een groot speelkasteel voor kinderen. Verder behoren talloze uitstapjes tot de mogelijkheden, zoals het Middeleeuwse Centrum in Nykøbing, waar het leven in de Middeleeuwen is nagebootst, met riddertoernooien, kanonnen en demonstraties van oude ambachten. Het is niet ver naar Knuthenborg Safaripark en in Holme-Olstrup bevindt zich BonBon-Land, een groot sprookjespark voor het hele gezin met een heus trollenbos, de helpers van de Kerstman en duizenden figuren uit de sprookjes van Hans Christian Andersen." 

Dag 4 t/m 10                      Gjern, Dayz Søhøjlandet. Ca. 295 km, 7 overnachtingen.

In Funen bezoekt u kasteel Egeskov of kies voor een route langs de vissershaventjes aan de zuidkust. U vervolgt uw reis naar Gjern, gelegen op Jutland. In het park zijn veel activiteiten mogelijk en in de omgeving zijn talloze uitstapjes te maken, bijvoorbeeld naar Randers Regenwoud met zijn tropische dierentuin. Het grootste pretpark van Scandinavië is Djurs Sommerland en ligt op een uur rijden afstand. Wereldberoemd is het grote openluchtmuseum Den Gamle By in Århus, maar ook de kleinere stadjes zoals Silkeborg zijn de moeite waard. Actievelingen kunnen gaan kanoën op de rivier de Gudenå en de meren rondom Silkeborg." 

Dag 11 t/m 14                   Nørre Nebel, Dayz Seawest. Ca. 125 km, 4 overnachtingen.

Het vakantiepark Seawest is mooi gelegen aan de westkust van Jutland bij een bos en vlak bij kilometerslange zandstranden. Natuurlijk maakt u een fietstocht over de Holmsland Klit, de smalle kuststrook die tussen de zee en de Ringkøbing Fjord door loopt, naar het leuke stadje Ringkøbing. Uiteraard gaat u met de kinderen een dagje naar LEGOLAND® of naar het safaripark Givskud Zoo. 

Dag 15                                  terugreis.         

De beschreven reis is geldig bij aankomst op donderdag. Bij aankomst op zondag verblijft u achtereenvolgens 4 nachten in Rødby, 7 nachten in Gjern en 3 nachten in Nørre Nebel.        

Logo 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding