Special Maart

HAL - Ervaar Noord-Europa

Boek met vertrouwen!

Bij Holland America Line kunt u in de maanden maart en april 2020 een cruise* boeken met vertrouwen! Indien u de cruise annuleert tot 30 dagen voor vertrek, dan krijgt u de annuleringskosten terug in de vorm van een tegoed voor een volgende cruise! Waarom wachten als u met vertrouwen kunt boeken?

* Cruise met vertrek tot 15 oktober 2020!

Reis naar het hart van de fjorden, waar watervallen de omringende kliffen sieren en charmante dorpjes opduiken op de meest onverwachte locaties

Of wat dacht u van een cultureel verrassende cruise naar de Baltische Staten en St. Petersburg. De meest spectaculaire Russische cultuur wordt tentoongesteld in St. Petersburg. Dwaal door de verzorgde tuinen van het Paleizencomplex in Peterhof en de vergulde weelde van het Catharinapaleis. Geniet van een avond bij het ballet of een exclusieve avondopenstelling van de Hermitage tijdens uw tweedaagse verblijf in deze stad.

Holland America Line

Sta ons toe enkele van de prachtige havens uit te lichten!

Geiranger, Noorwegen

Geirangerfjord is één van de mooiste plekjes in Scandinavië en misschien wel van de hele wereld.

De Noorse kust is omgeven door puntige fjorden die eeuwen geleden door gletsjers in de kustlijn ingesneden zijn. Eén van de meest spectaculaire inhammen is de indrukwekkende Geirangerfjord. Het is een populaire bestemming voor cruises en dit fjord staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Talinn, Estland

Aan de kust van de Baltische Zee ligt Tallinn, Estlands grootste, onwerkelijk charmante stad. De oudste hoofdstad van Noord-Europa, daterend uit de 12e eeuw, is ook één van de best bewaarde. Een groot deel van de oude stad werd gebouwd toen het een bruisende haven in het netwerk van Hanzesteden was.

Ontdek de mooiste bestemmingen

Trondheim, Noorwegen

Hoewel het een populaire cruisebestemming is, wordt de Noorse Vikinghoofdstad vaak overgeslagen om in de plaats daarvan Oslo en de fjorden te bezoeken. Toch heeft de op twee na grootste stad van Noorwegen veel te bieden aan diegenen die de tijd nemen om het te verkennen.

Akureyri, IJsland

De tweede grootste stad van IJsland, vaak aangeduid als de hoofdstad van Noord-IJsland, is zowel bruisend als mooi, en dient als een ideaal knooppunt om het ongelooflijke landschap te verkennen waardoor het omgeven wordt. Gelegen boven aan een 60-kilometerlang fjord, het langste van het land en omgeven door bergen met strepen sneeuw, was oorspronkelijk gevestigd in de 9e eeuw en werd voor het eerst officieel aangeduid als stad in de 16e eeuw.

AANBOD:

7 nachten Noorse Fjorden vanuit Amsterdam

7 nachten Noorse fjorden vanuit Amsterdam

Nieuw Statendam | Rondreis Amsterdam

24 – 31 mei 2020 | vanaf € 999,- per persoon

Tot 15 maart inclusief drankenpakket

14 nachten Baltische Staten & St. Peterburg

14 nachten Baltische Staten & St. Peterburg

Nieuw Statendam | Rondreis Amsterdam

30 aug – 13 sep 2020 | vanaf € 2199,- per persoon

Tot 15 maart inclusief drankenpakket

14 nachten Midzomerzon op de Noordkaap

14 nachten Midzomerzon op de Noordkaap

Nieuw Statendam | Rondreis Amsterdam

7 – 21 juni 2020 | vanaf € 1799,- per persoon
5 – 19 juli 2020 | vanaf € 1799,- per persoon

Tot 15 maart inclusief drankenpakket

14 nachten Ontdekking van IJsland

14 nachten Ontdekking van IJsland

Rotterdam | Rondreis Rotterdam

27 jun – 11 jul 2020 | vanaf € 1999,- per persoon
22 aug – 05 sep 2020 | vanaf € 1999,- per persoon

Tot 15 maart inclusief drankenpakket

Holland America Line boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding